Τη γλυκιά «μοναξιά» της κορυφής απολαμβάνει ο Χαρίλαος Τρικούπης

 

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου - Σ.Α.Α.Κ Ανατόλια 66-61

Τη γλυκιά μοναξιά της κορυφή απολαμβάνει με το πέσιμο της αυλαία της 7ης αγωνιστικής η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη μετά και την ήττα των Σερρών στα Φάρσαλα, με του Μεσολογγίτες να κατακτούν το απόγευμα της Κυριακής στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου το 6ο ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην ομάδα του Κολεγίου Ανατόλια με σκορ 66-61.

Πολύ καλό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους στο πρώτο δεκάλεπτο που θα τους βρει να προηγούνται με 8 πόντους (24-16). Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στο δεύτερο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 14-18 και 38-34 σκορ ημίχρονου θα καταφέρουν να ψαλιδίσουν τη διαφορά.

Τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο θα είναι ισορροπημένο όσον αφορά τους πόντους που θα σημειώσουν οι δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν 28 πόντους και του φιλοξενούμενους 27 πόντους.

Αρκετά τα παράπονα των δυο ομάδων κατά την διάρκεια του αγώνα προς τους δυο διαιτητές της αναμέτρησης κυρίους Κυριακόπουλο και Κοτσίρη, τα όποια από την μεριά της ομάδας του Ανατόλια έγιναν εντονότερα στην διάρκεια του 4ου δεκαλέπτου και ενώ το παιχνίδι έφτανε προς το τέλος.

Μια ακόμα μεγάλη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη, που παρά τα προβλήματα τραυματισμών που καλείται να αντιμετωπίσει τις δυο τελευταίες εβδομάδες καταφέρνει και στήνει την ομάδα του υποδειγματικά απέναντι στον εκάστοτε αντίπαλο.

Συγκλονιστικός ο κόσμος που κατέκλυσε για ακόμα μια Κυριακή το κλειστό γυμναστήριο της Ιεράς Πόλις του Μεσολογγίου, δίνοντας όποτε χρειάστηκε την ώθηση προς την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Για του νικητές πρώτα «βιολιά» στο σκοράρισμα ήταν οι Πολίτης με 17 πόντους και Περρωτής με 14 πόντους, ενώ για τους ηττημένους οι Καραποστόλου με 15 πόντους, Βλάχος 13 πόντους και Συμεωνιδης με 11 πόντους ήταν αυτοί που είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Την επόμενη 8η αγωνιστική η ομάδα του Μεσολογγίου θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τους Μαχητές  Δόξας Πευκών.

Διαιτητές: Κυριακόπουλος - Κοτσίρης

Δεκ: 24-16 14-18 17-18 11-09

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου: (Δημητριάδης) Γυφτάκης 5(1), Βουρνάς 2, Λειβαδάς, Ντόβας 1, Ξηρός 2, Μουράτογλου 9(1), Σταυρόπουλος 8, Περρωτής 14, Καραγκιολίδης 4, Αδαμόπουλος 4, Πολίτης 17(2).

Σ.Α.Α.Κ Ανατόλια: (Γκαιτατζής) Πρωτούλης 7(1), Βλάχος 13(3), Λεμονάκης, Γαλανίδης 8(1), Ζαφειρούδης, Συμεωνίδης 11, Σταματόγιαννης 2, Ζώτος 5(1), Βεργίνης, Καραποστόλου 15(2).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr