Σεφτέ στις Νίκες για την γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Χαρίλαου Τρικούπη!!

Στο πρώτο εντός έδρας αγώνα της για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, η γυναικεία ομάδα βολεϊ του Χαρίλαου Τρικούπη που επαναδραστηριοποιήθηκε φέτος σημείωσε τη πρώτη της νίκη, το πρωί της Κυριακής με 3-0 σετ εναντίον της ομάδας ΑΣΚ Θίναλι Κέρκυρας.

Ξεπερνώντας την ήττα της πρεμιέρας από τον Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων, οι αθλήτριες της ομάδας ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και με αρκετά καλή εμφάνιση κατέκτησαν το πρώτο σετ με 25-9. Ίδια συνέχεια και στο δεύτερο σετ, διατηρώντας τη τακτική τους και τη συγκέντρωσή τους, το κέρδισαν εύκολα με 25-19. Στο τρίτο σετ η χαλάρωση και η κούραση  δυσκόλεψε τις αθλήτριες μας, δείχνοντας χαρακτήρα όμως στα κρίσιμα σημεία έφτασαν στο άνετο 3-0, κερδίζοντας το σετ με 25-22.

Αρκετά ικανοποιημένοι οι υπεύθυνοι του τμήματος (Πέτρος Διαμαντόπουλος- Παντελής Σακκαρέλης –Σπύρος Σπανός) βλέποντας αρκετά κορίτσια νέα σε ηλικία που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά, να αγωνίζονται και να ανταποκρίνονται άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας και των επίσημων αγώνων. Σκοπός της ομάδας είναι τα  νέα κορίτσια, σε συνεργασία με έμπειρες αθλήτριες που έχει η ομάδα, να αρχίσουν να αγωνίζονται και να στελεχώνουν την ομάδα. Ικανοποίηση υπάρχει κυρίως για το κλίμα στην ομάδα, καθώς οι έμπειρες αθλήτριες βοηθούν καθημερινά τις νεότερες να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις απαιτήσεις της ομάδας.

Για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη αγωνίστηκαν: Γαβρίνα Νάνση, Φουνταλή Μαρία, Αποστολοπούλου Ρεβέκκα, Γαβρίνα Νεκταρία, Ρώσση Άννα-Μαρία, Καστανά Αναστασία, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Κοντογιάννη Μαρία, Μπαούρδα Νικολέτα, Παπανικολάου Κύρα, Ράπτη Πηνελόπη.

Για την ομάδα της Κέρκυρας: Ελευθεριάδου Παναγιώτα, Ερμενίδη Μαρίνα, Τζενέμπη Άννα, Πολίτη Διονυσία, Ρίζου Ελένη, Τάφα Ανιέζα, Ντάτσι Ιγκέρτα, Μαντζούκη Ευγενία, Ευγενίκου Κυριακή και Ελευθεριάδου Μαρία.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο 25/11 με την ομάδα της Λευκάδας στις 3:00, στο κλειστό γήπεδο του Μεσολογγίου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr