Ανακοίνωση απάντηση του Ναυπακτιακού Αστέρα για το παιχνιδι με τον Όμηρο Νεοχωρίου (Βίντεο)

Κρίμα για το ποδόσφαιρό μας

Δυστυχώς κάποιες διοικήσεις ομάδων όπως αυτή του Ομήρου Νεοχωρίου,  παρότι βρισκόμαστε στο 2017  εξακολουθούν να ακολουθούν πρακτικές στο ποδόσφαιρο της 10ετίας του 60. Αγνοώντας πως η τεχνολογία έχει μπει στα σπορ για να ενημερώνει εκ του ασφαλούς όλους μας,  για το τι πραγματικά έχει συμβεί σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα,  οι παράγοντες του Ομήρου θεωρούν ότι αυτή υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για να καταγράφει επιλεκτικά τα εις  βάρος τους διαιτητικά   λάθη τα οποία προσέξτε… ΣΑΦΩΣ  και υπήρξαν στις περιπτώσεις που επικαλούνται.  

Μη νομίζετε όμως ότι επιλέγουν τη βοήθεια της τεχνολογίας μέσω της προβολής συγκεκριμένων φάσεων για να βοηθήσουν το ποδόσφαιρό μας να βελτιωθεί.  Το επιδιώκουν απλά και μόνο για να παρουσιαστούν αδικημένοι έτσι ώστε μελλοντικά να αποκομίσουν κάτι…

Ένα άλλο διαιτητικό λάθος ίσως , αλλά υπέρ τους….

Δεν θα έβγαζαν άλλωστε ποτέ ανακοίνωση για κακή διαιτησία αν σε αντίστοιχες περιπτώσεις είχαν ευνοηθεί, όπως δεν το κάνει – ας μην κρυβόμαστε - άλλωστε και καμία ομάδα.   Είναι ίδιον της παθογένειας του ελληνικού ποδοσφαίρου πως κακές διαιτησίες είναι μόνο όσες μας αδικούν, όσες μας ευνοούν όμως όχι.   

Αυτό επιχειρεί να πράξει και η διοίκηση του Ομήρου με τη βοήθεια των συγκεκριμένων στιγμιοτύπων. Οι παράγοντες του Ομήρου πήραν  επιλεκτικά όλες τις εμφανείς περιπτώσεις που η ομάδα τους αδικήθηκε από τις λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις, αλλά δεν επέλεξαν για να καταδείξουν την κακή διαιτησία καμία από τις ισάριθμες εξίσου εμφανείς περιπτώσεις όπου η ομάδα τους ευνοήθηκε, από άλλα υπέρ τους διαιτητικά λάθη.     

Μήπως όμως διαιτητικά λάθη δεν είναι μόνο αυτά που μας αδικούν, αλλά και αυτά που μας ευνοούν ;

Εν γνώση τους λοιπόν δεν παρουσιάζουν όλη την αλήθεια αλλά μόνο τη μισή. Τη δική τους,  αυτή που τους συμφέρει. Υποπίπτουν σε  λάθος πολύ μεγαλύτερο και επικίνδυνο. Γιατί είναι λάθος από πρόθεση.

Η διοίκηση του Ναυπακτιακού λοιπόν παραθέτει προς αποκατάσταση απλά και μόνο της πλήρους και όχι της μισής αλήθειας,  άλλες τέσσερις περιπτώσεις διαιτητικών λαθών τις οποίες απέκρυψε εσκεμμένα η διοίκηση του Ομήρου εκ προθέσεως, γιατί αν και καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα δεν ευνοούσαν την ομάδα τους.

Της θέτουμε ευθέως το ερώτημα λοιπόν,  αφού μελετήσουν προσεκτικά τις 4 παρακάτω επίμαχες φάσεις να απαντήσουν αυτοί  αν τα παρακάτω διαιτητικά λάθη στέρησαν το Ναυπακτιακό από μια μεγάλη νίκη και αν και αυτές οι αποφάσεις καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα σε μια αναμέτρηση που όποιοι ήταν στο Παπαχαραλάμπειο γνωρίζουν καλά  ποια ομάδα ήταν καλύτερη.

  1. Υπάρχει οφσάιντ του Μπούνα πριν από το πέναλτι-γκολ  που κέρδισε ο Μούτσα στο 42’
  2. Υπάρχει καθαρό πέναλτι -σπρώξιμο με το αριστερό χέρι του αμυντικού του Ομήρου Θεοδωρίδη (3)- πάνω στον Καζανά στο 49’
  3. Θα έπρεπε να δοθεί δεύτερη κίτρινη στον Τσώνη στην ανατροπή στον Παπανδρέου που καταλογίστηκε ως πέναλτι στο72’.
  4. Υπάρχει χτύπημα – εκτός φάσης με τον αγκώνα του αριστερού χεριού του Μούτσα- που έχει προηγηθεί στον Δενδρινό ;

ΥΓ Σαφώς και το ποδόσφαιρό μας έχει ανάγκη από καλύτερες διαιτησίες και τα θεσμοθετημένα όργανά του οφείλουν να αξιολογήσουν την απόδοση τους  σε έναν αγώνα. Είναι αναμφίβολα κατακριτέο και ανήθικο όμως διοικήσεις ομάδων  να τους επιρρίπτουν ευθύνες  για καθορισμό αποτελέσματος αγνοώντας τις φάσεις που ωφελήθηκαν οι ίδιοι.

Αλήθεια οι ίδιες διοικήσεις θα καταλόγιζαν πρόθεση και σε κάποιο ποδοσφαιριστή τους για την απώλεια ενός πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε ;

Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr