Νίκη στην Πάργα και Πρωταθλητές Χειμώνα οι Νέοι του Χ.Τρικούπη

Την αήττητη ξέφρενη πορεία τους συνέχισαν το απόγευμα του Σαββάτου (16/12) οι νέοι μας καθώς επικράτησαν με 78-80 του Α.Ο.Πάργας και έκαναν έτσι το 8 στα 8 στον Α' Όμιλο της Β'Εσκαβδε Ανδρών παραμένοντας στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αποκτώντας πλέον σημαντικό προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων ομάδων.

Πάντως το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς το Σάββατο το απόγευμα οι νεαροί μας αθλητές αλλά και οι προπονητές τους έζησαν κάποιες καταστάσεις που δυστυχώς δεν θα έπρεπε να τις ζήσουν εν έτη 2017.

Το σχολικό κλειστό γυμναστήριο της Πάργας είναι εντελώς ακατάλληλο να φιλοξενήσει αγώνες καλαθοσφαίρισης καθώς δεν διαθέτει παρκέ, παρά μόνο ένα τσιμεντένιο δάπεδο το οποίο από την υγρασία ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό με αποτέλεσμα τις συχνές πτώσεις τόσο των δικών μας παιχτών όσο και των παιχτών της Πάργας.

Η ομάδα μας «πλήρωσε» την τόσο μεγάλη ολισθηρότητα του δαπέδου με τον τραυματισμό του Λειβαδά στο προσαγωγό. Επίσης οι κερκίδες του «γηπέδου» αυτού είναι ακριβώς δίπλα από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου χωρίς κάτι το προστατευτικό ανάμεσα με ότι αυτό συνεπάγεται. Τέλος δεν περιμέναμε ποτέ ότι ένας αγώνας Β' Εσκαβδε που ουσιαστικά δεν έκρινε τίποτα θα προκαλούσε τόσο φανατισμό και πώρωση στους οπαδούς και σε ορισμένους παίχτες της αντίπαλης ομάδας που είχε σαν αποτέλεσμα επί δύο ώρες οι νεαροί αθλητές μας και οι προπονητές να εξυβρίζονται χωρίς λόγο και αιτία.

Θα πρέπει η Εσκαβδε να αναθεωρήσει μερικές άδειες γηπέδων διότι κάποια γήπεδα είναι εντελώς ακατάλληλα και επικίνδυνα να φιλοξενούν αγώνες καλαθοσφαίρισης καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού των αθλητών.

Όσον αφορά το αγωνιστικό (το οποίο όπως προείπαμε μπαίνει σε δεύτερη μοίρα) παρά τις όλες αυτές αντιξοότητες οι παίχτες μας έμειναν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους και όντας καλύτεροι κα μπροστά στο σκορ (ακόμη και με διψήφιες διαφορές) σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πήραν μια πολύ σπουδαία νίκη.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους διαιτητές της αναμέτρησης κύριους Λειβαδίτη και Διαμάντη Θ. για την πολύ καλή τους διαιτησία σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας είναι στις 13/1 κόντρα στον Ιωνικό Αγρινίου εκτός έδρας στην έναρξη του δεύτερου γύρου.

Για την ιστορία οι πόντοι της ομάδας μας:

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Β': (Κακατσίδης-Κλάδης) Γυφτάκης 15(1), Βαλεράς, Τσαμαδιάς, Παπαζήσης 5(1), Σακκαρέλης 5(1), Κιτσάκης, Σερμεντζέλης 14(1), Τριπολίδης Γ. 8, Τριπολίδης Δ. 16(3), Τσαπατώρης 15(1), Καραβασίλης, Λειβαδάς 2.

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr