Με το βλέμμα στραμμένο στο ντέρμπι με τον Τρίκαρδο η ΑΕΜ

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι κανονιέρηδες μετά το ρεπό της Τρίτης με την προσοχή όλων πλέον να στρέφεται στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Τρίκαρδο Κατοχής.

Γειτονικό ντέρμπι λοιπόν το Σάββατο το μεσημέρι στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου, με τις δυο ομάδες να ξαναβρίσκονται αντιμέτωπες μέσα σε λίγο χρονικά διάστημα, καθώς στις 23 Δεκεμβρίου αναμετρήθηκαν για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας με τους Μεσολογγίτες να παίρνουν την νίκη και το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού σε ένα χορταστικό παιχνίδι με σκορ 4-2.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα για την ΑΕΜ, από της αρχές της εβδομάδας στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος δυο νεαροί Σουηδοί που αγωνίζονται ως (σέντερ μπακ και εξτρεμ αντίστοιχα) οι οποίοι θα περάσουν από μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ, και αν πείσουν θα αποκτηθούν.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με παίκτη που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι της ομάδας, με την περίπτωση όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες να μην είναι εύκολη και να χρειάζεται υπομονή.

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από την ομάδα του Μεσολογγίου ο Αγρινιώτης επιθετικός Τάσος Καρράς, μετά και την μετάθεση του στη Ρόδο για να υπηρετήσει το υπόλοιπο της στρατιωτικής του θητείας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr