Κάλεσμα από το Μεσολόγγι 2008 για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ

Με πολλά προβλήματα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Μεσολόγγι 2008  ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την  ομάδα της Α.Ε Λάρισας.

Το Μεσολόγγι 2008 πλέον θα διεκδικήσει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα που προέρχεται από νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου Αθηνών στο Αλκαζάρ.

Η διοίκηση του συλλόγου, με ανακοίνωσή της καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας να δώσει το «παρών» στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του συλλόγου, απευθύνει κάλεσμα στο ποδοσφαιρικό κοινό του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα, να παρευρεθεί στο γήπεδο, να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να στηρίξει τις παίκτριες της ομάδα μας σε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!».

Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο της Πρέβεζας/Λευκάδας Γιώργος  Ρούσσος-Μπεκερτζής  ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον κυριακάτικο  αγώνα με βοηθούς τους Ντομάρη Αθανάσιο και Κέφη Γρηγόριο.

Ο Σπύρος Τομαράς ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα.

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr