Πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Τρίκαρδο, έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή η ΑΕΜ

 

Νίκη με σκορ 2-1 για τους κανονιέρηδες επί του Τρίκαρδου Κατοχής στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας το μεσημέρι του Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου.

Το σκορ θα ανοίξει στο 25΄ για λογαριασμό των γηπεδούχων ο Ανδρεόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βασιλάρη και κεφάλια του Καβαλλάρη σε πρώτο χρόνο.

Οι γηπεδούχοι θα ευτυχίσουν στο 43΄και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων και σέντρα του Ανδρεόπουλου με κεφαλιά του Πιστιόλη να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα δυο τερμάτων.

Σε αυτή τη φάση θα υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του πρώτου βοηθού από τους παίκτες του Τρίκαρδου ότι πριν την σέντρα που κατέληξε γκολ η μπάλα είχε περάσει άουτ.

Στο δεύτερο ημιχρονο ο ρυθμός θα πέσει με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να μπορέσουν να σημειώσουν κάποιο γρήγορο τέρμα. Στο 81΄γρήγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον νεοεισελθόντα Βρέττα να στρώνει με τακουνάκι ιδανικά τη μπάλα στον επερχόμενο Σεραφίγγο, με σουτ του τελευταίου στην δεξιά γωνία ο Τρίκαδος θα μειώσει σε 2-1, δίνοντας μια άγρια ομορφιά στα τελευταία εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού.

Με την σέντρα οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία σε κεφάλια του Ανδρεόπουλου να πάρουν προβάδισμα εκ νέου δυο τερμάτων. Για να έρθει στο 92΄ο Τρίκαρδος μετά από εκτέλεση φάουλ του Μούτσα και άστοχη προβολή του Χαλαζιά να απολέσει και αυτός την ευκαιρία που θα του χάριζε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Μεσολογγίου παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή έχοντας 38 βαθμούς έναντι 39 της Φλόγας και 36 του Ναυπακτιακού (με αγώνα λιγότερο η ομάδα της Ναυπάκτου), ενώ η ομάδα της Κατοχής απέκτησε συγκάτοικο στην τέταρτη θέση με 33 βαθμους την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

3΄σουτ του Βαλτογιάννη, με υπερένταση σε κόρνερ ο Ζέρβας.

6΄ατομικη ενέργεια από δεξιά του Πιστιόλη που θα βγάλει και την σέντρα στην περιοχή, σουτ του Μιχαλόπουλου ελάχιστα άουτ.

12΄σουτ του Αγγελή πολύ άουτ.

14΄πασα στον κενό χώρο του Μούτσα για τον Αγγελή, αυτός θα περάσει και τον Ζέρβα με την μπάλα όμως να βγαίνει πλάγια αριστερά, γλιστρώντας το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει άουτ.

24΄γυριστό σουτ του Ανδρεόπουλου μέσα από την περιοχή με τον Γκασούκα να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

25΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση του κόρνερ από τον Βασιλάρη, κεφάλια του Καβαλλάρη με την μπάλα να στρώνεται στον Ανδρεόπουλου, σουτ του τελευταίου και 1-0.

35΄γρηγορη αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Ανδρεόπουλο να βρίσκει ωραία τον Βασιλάρη, απέναντι από τον Γκασούκα ο τελευταίος θα ανακοπεί σωτήρια από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

43΄ΓΚΟΛ, φάση διαρκείας στα καρέ του Τρίκαρδου, σέντρα από αριστερά του Βασιλάρη και προβολή του Πιστιόλη προ κενής εστίας με την μπάλα να περνάει από την άλλη μεριά, ο Ανδρεόπουλος θα τρέξει και θα προλάβει πριν αυτή κατάληξη πλάγιο άουτ βγάζοντας και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, κεφάλια του Πιστόλη και 2-0. Σε αυτή την φάση θα υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες των φιλοξενούμενων προς το πρόσωπο του πρώτου βοηθού ότι η μπάλα πριν την δεύτερη σέντρα του Ανδρεόπουλου είχε βγει άουτ.

49΄σέντρα σουτ του Χαλαζιά, με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Ζέρβας.

51΄σέντρα σουτ του Βασιλάρη με τον Γκασούκα να αποκρούει και την μπάλα να προσκρούει στην επάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να απομακρύνεται.

56΄σουτ του Σεραφίγγο με τον Ζέρβα να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, η μπάλα θα φτάσει στον Αγγελή που από πλεονεκτική θέση θα σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

72΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Καβαλιέρη, ψηλά άουτ.

81΄ΓΚΟΛ, γρήγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον νεοεισελθόντα Βρέττα να στρώνει με τακουνάκι ιδανικά τη μπάλα στον επερχόμενο Σεραφίγγο, με σουτ του τελευταίου στην δεξιά γωνία ο Τρίκαδος θα μειώσει σε 2-1.

82΄σέντρα του Βασιλάρη, κεφαλιά του Ανδρεόπουλου ελάχιστα άουτ.

85΄σουτ του Σεραφίγγου ψηλά άουτ.

92΄εκτελεση φάουλ του Μούτσα στην περιοχή, ο Χαλαζιάς με προβολή στο δεύτερο δοκάρι δεν θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με τη μπάλα η οποία θα περάσει λίγο άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Κέκελος, Τσιλίκας, Βαλλιάνος.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Πετσίνης) Ζέρβας, Μπαλαμπάνης, Κάκκος, Ζαχαρόπουλος, Λίτσος, Καβαλλάρης Α., Μιχαλόπουλος, Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Βασιλάρης (86΄Πασπαλιάρης), Ανδρεόπουλος (92΄Καβαλλάρης Δ.)

Τρίκαρδος Κατοχής: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Γκασούκας, Καβαλιέρης (88΄Μπαρμπαρούσης), Βασιλάρης, Τσιλιπάνος, Γατσώρης, Σαμψώνας, Σεραφίγγος, Βαλτογιάννης (57΄Κουκουρδέλης), Μούτσα, Αγγελής (79΄Βρέττας), Χαλαζιάς.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr