Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΑΕ Μεσολογγίου (Φωτο – Βίντεο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου στο All Day Bar Restaurant ΑΛΑΤΙΕΡΑ στο λιμάνι Μεσολογγίου η ΑΕΜ, παρουσία του πρόεδρου της ομάδας Μιχάλη Μπιλάλη, μελών του διοικητικού συμβουλίου, τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.κ Σπύρο Καρβέλη και Γιώργο Καραπαπά, τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Δημήτρη Μπουσμπουρέλη καθώς και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜ κ. Γιώργο Κοντογιάννη.

Τυχεροί της βραδιάς ο τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Ζέρβας, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Καραπάνος καθώς και ο αντιδήμαρχος κ. Καραπαπάς, με τους δυο τελευταίους όπως είναι φυσικό να μην λαμβάνουν τα δώρα τα οποία κληρωθήκαν με τους νικητές να είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Μπάμπης Κάκκος και Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Στην κάμερα του www.aitosports.gr μίλησαν στέλνοντας τις ευχές στους αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ο προπονητής ΑΕΜ Γιώργος Πετσίνης, και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Μπαλαούρας, Δημήτρης Ζέρβας και Θανάσης Καβαλλάρης.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

    

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr