Προετοιμάζεται για τον ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Καβάλα ο Χ.Τρικούπης

Συνεχίζει πυρετωδώς τη προετοιμασία της η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Καβάλα (25/2, 17:00).

Μπορούμε να πούμε ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του Χαρίλαου Τρικούπη με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την ομάδα της Καβάλας έχοντας αμφότερες οι 2 ομάδες από 31 βαθμούς (14 νίκες και 3 ήττες).

Όπως είναι λογικό η νικήτρια ομάδα του ντέρμπι της Κυριακής θα κάνει τεράστιο βήμα στο να καταλάβει μία από τις πρώτες δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Α2΄Εθνική κατηγορία. Βέβαια βάση προγράμματος ο Χαρίλαος Τρικούπης και με ήττα δεν χάνεται καθώς έχει να υποδεχθεί στο Μεσολόγγι και την άλλη διεκδικήτρια της ανόδου τους Ίκαρους Σερρών.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα της Καβάλας είχε επικρατήσει μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι του Χαρίλαου Τρικούπη με σκορ 72-70.

Οι πόντοι των ομάδων σε εκείνο το παιχνίδι:

Καβάλα: (Καραπιπερίδης) Ερεβμπενάζιες 15(3), Μιχάλογλου 14(1), Καπινιάρης 3, Τάγαρης 5, Πλιούκας 13, Αθανασιάδης 8(1), Κουμλέλης 14, Πιεβάλιτσα, Καραθανάσης, Παππάς.

Χαρίλαος Τρικούπης: (Δημητριάδης) Βουρνάς 7, Ντόβας 11(3), Ξηρός 2, Μουράτογλου 6, Σταυρόπουλος 11, Περρωτής 5, Καραγκιολίδης 6, Αδαμόπουλος 4, Πολίτης 18(3).

Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπουν τον αρχηγό Ντίνο Σταυρόπουλο να συμμετέχει ξανά στις προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο έτερος τραυματίας ο Νάσος Περρωτής ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο εντός έδρας κόντρα στην Ελίμεια και δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στους Τιτάνες Παλαμά κάνει αγώνα δρόμο για να προλάβει το Κυριακάτικο παιχνίδι με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Ακολουθεί καθημερινά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ το πρόγραμμα του περιλαμβάνει και καθημερινές θεραπείες με τον οργανισμό του να ανταποκρίνεται αρκετά καλά μέχρι στιγμής. Πολύ σκάουτινγκ του αντιπάλου και αρκετή τακτική περιλαμβάνει το πρόγραμμα του κόουτς Δημητριάδη.

Στον αντίποδα για τη Καβάλα σίγουρη θεωρείται η απουσία του μακροχρόνιου τραυματία Πλιούκα ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και δεν θα ξανά αγωνιστεί τη φετινή περίοδο. Ενώ ο αρχηγός της ομάδας Σταύρος Κουμλέλης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Χαλκηδόνα, αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στο χέρι αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα αγωνιστεί κανονικά τη Κυριακή.

Όπως είναι φυσικό ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Μεσολογγίτικης ομάδας για αυτό το μεγάλο και ιστορικό παιχνίδι και αναμένεται τη Κυριακή να μην πέφτει καρφίτσα στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται και περίπου 30-40 φίλαθλοι της Καβάλας.

Τη Κυριακή το απόγευμα λοιπόν η ομάδα του Μεσολογγίου ο Χαρίλαος Τρικούπης έχει ραντεβού με την ιστορία!!!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr