Νίκη για τον Αλικυρναϊκό με 2-0 στο τοπικό ντέρμπι επί του Αστέρα Μεσολογγίου

Νίκη με σκορ 2-0 για τον Αλικυρναϊκό επί του Αστέρα Μεσολογγίου στο τοπικό ντέρμπι το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας.

Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες με το πρώτο ημίχρονο να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0.

Καλύτερο ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος από την ομάδα του Αστέρα που θα δημιουργήσει 2-3 επικίνδυνες στιγμές στην αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως να μπορέσει να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Στο 66΄οι γηπεδούχοι από στημένη μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δάλλα και κεφαλιά του Ντρούκα στο δεύτερο δοκάρι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα στο 74΄ο Αλικυρναϊκός από σέντρα και πάλι του Δάλλα και κεφαλιά του Γαβρίνα θα φτάσει κοντά σε ακόμα ένα τέρμα.

Στο 79΄ο Αστέρας σε σουτ του Καλύβα το όποιο θα εξουδετερώσει με τα πόδια σωτήρια ο Γκασούκας θα χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Για να έρθει στο 85΄ο Γαβρίνας με σουτ μέσα από την περιοχή διαμορφώνει το τελικό 2-0. Στη φάση του δεύτερου τέρματος της ομάδας του Αγίου Θωμά θα υπάρξουν διαμαρτυρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων καθώς θεωρούν ότι ο σκόρερ στην αρχή της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

20΄λάθος γύρισμα Ζέρβα, ο Καλύβας θα τσιμπήσει τη μπάλα με τον Γκασούκα να βγαίνει και να μπλοκάρει έγκαιρα.

21΄γρηγορη αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Γαβρίνα να βγαίνει απέναντι από τον Κοκόρη, ο Φούντας θα προλάβει και θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ.

50΄σέντρα στην περιοχή, αδύναμο γυριστό σουτ του Καλύβα θα μαζέψει ο Γκασούκας.

54΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Δάλλα θα αποκρούσει ο Κοκόρης.

60΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου για λογαριασμό του Αστέρα, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

65΄σουτ του Καλύβα λίγο άουτ.

66΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Δάλλα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Ντρούκα με τη μπάλα παρά την προσπάθεια του Κοκόρη να καταλήγει στο βάθος της εστίας 1-0.

74΄σέντρα του Δάλλα από αριστερά, κεφαλιά μέσα από την περιοχή και πλάγια του Γαβρίνα άουτ.

79΄βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Αστέρα, σουτ του Καλύβα με τον Γκασούκα να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα με τα πόδια.

85΄ΓΚΟΛ, πάσα στην πλάτη της άμυνας για τον Αλικυρναϊκό, σουτ του Γαβρίνα και 2-0. Διαμαρτυρίες από τους φιλοξενουμένους ότι ο σκόρερ στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Χουλιάρας και Ροδάτος.

Αλικυρναϊκός: (Δημητρης Ξηρός) Γκασούκας, Κοκόρης, Τριφιάτης Σ., Ζέρβας, Μαντέλος, Βασιλείου, Κουφός (80΄Τσαλαφούτας), Ντρούκας, Γαβρίνας (88΄Μάκα), Δάλλας (78΄Τριφιάτης Γ.), Μάνθος (75΄Σκαρλάτος).

Αστέρας Μεσολογγίου: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Κοκόρης, Σχώρης, Μαντέλος (83΄Υζεϊράι), Παναγιωτόπουλος, Φούντας (71΄Τσιγαρίδας), Διαμαντόπουλος, Αυτζής, Μιχαλόπουλος (64΄ Κοϊνης), Παπαδόπουλος (71΄Χριστοδουλάτος), Ρούσσης, Καλύβας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr