Επικίνδυνη έξοδος το Σάββατο στο Θέρμο για την ΑΕΜ

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου την Πέμπτη το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι στο Θέρμο στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής κόντρα στον τοπικό Απόλλων.

Τα προβλήματα για ακόμα μια αγωνιστική δεν λείπουν για τον τεχνικό της ομάδας Χρήστο Ζαρκαβέλη που εκτός του Ντζιμάνη είδε στην τελευταία προπόνηση να μην παίρνει μέρος και ο Νικολα Γκατσέτα ( ο Κροάτης επιθετικός ακολουθούσε κανονικά το πρόγραμμα μέχρι την Τετάρτη) λόγω ενοχλήσεων στο τραυματισμένο του πόδι, και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Νίκη και μόνο νίκη θέλει η ομάδα του Μεσολογγίου στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Θέρμο ώστε να παραμείνει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα play - offs, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μέχρι σήμερα έχει εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, κάτι που μαρτυρά και η βαθμολογική της συγκομιδή καθώς βρίσκεται στην 7η θέση με 47 βαθμούς.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr