Μεγαλειώδη εμφάνιση και άνοδο στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ για τους Νέους του Χ.Τρικούπη

Φωτογραφία από τελευταίο εύστοχο σουτ τριών πόντων του Διονύση Τριπολίδη

Νίκη και άνοδος για τους Νέους του Χαρίλαου Τρικούπη το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου επί του Α.Γ.Σ Ιωαννίνων με 81-65, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Β΄ Γύρου των play-offs της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Οι μικροί του Χαρίλαου Τρικούπη κατάφεραν να υπερκαλύψουν και την διάφορα της ήττα του πρώτου αγώνα (95-80) και την επόμενη αγωνιστική και τελευταία των play-offs στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα ΑΓΟ Φιλιππιάδας σε περίπτωση νίκης θα στεφθεί και πρωταθλητής.

Δυνατό παιχνίδι παρουσία αρκετών φίλων και των δυο ομάδων, με την ομάδα του Μεσολογγίου να έχει από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ, και με πρώτα βιολιά στην επίθεση τους Γυφτάκη 23 (3) πόντους και τον Διονυση Τριπολίδη με 22 (2) ο όποιος στην τελευταία επίθεση για την ομάδα του Μεσολογγίου 7΄ δεύτερα πριν την λήξη και ενώ το σκορ ήταν 78-65 με σουτ τρων πόντων έδωσε την νίκη υπερκαλύπτοντας και την διάφορα του πρώτου παιχνιδιού.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχοντας πλήρη κυριαρχία κάτω από τα δυο καλαθιά κάτι που τους έδινε την ευκαιρία να εκδηλώνουν δεύτερες και τρίτες επίθεσης και με τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Ψιλοδημητρακόπουλος 17, Γκουντουβάς 17, Τσιχοδήμος 10(2) και Διβάρης 10) θα προσπαθούν ώστε να μην χάσουν την διάφορα των 15 πόντων με την οποία είχαν επιβληθεί στο πρώτο παιχνίδι κάτι που τελικά όμως δεν θα καταφέρουν.

Η λήξη του παιχνιδιού όπως ήταν φυσικό έφερε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των αθλητών της ομάδας του Μεσολογγίου αλλά και των φίλων της.

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21-Α.Γ.Σ.Ι u21 81-65

Διαιτητές: Λιότσος-Σταθόπουλος Λ. Δεκ:22-15 22-16 19-18 20-16

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21: (Κακατσίδης-Κλάδης) Κιρκινέζος 3(1), Γυφτάκης 23(3), Τσαμαδιάς, Παπαζήσης 6(2), Σακκαρέλης 3(1), Κιτσάκης, Λειβαδάς 8, Τριπολίδης Γ. 7(1), Τριπολίδης Δ. 22(2), Τσαπατώρης 7, Καραβασίλης, Ελευθερίου 2.

Α.Γ.Σ.Ι u21: (Αυγερινός) Τσιχοδήμος 10(2), Βάτσιος 7(1), Ψιλοδημητρακόπουλος 17, Μουστακλής, Διβάρης 10, Πρέζιος, Κονταξής 3(1), Γκουντουβάς 17.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr