Στην Εθνική Κορασίδων Παναγιωτοπούλου, Μαρκουτσά και Ευθυμίου του «Μεσολόγγι 2008»

Τρείς παίκτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Μεσολόγγι 2008, κλήθηκαν  από τον ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Πριόνα, προκειμένου να μετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας  Κορασίδων που θα διεξαχθούν στο Βόλο από τις 25 έως  27/5/2018.

Πρόκειται για την τερματοφύλακα Άννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου  την μεσοεπιθετικό Δήμητρα Μαρκουτσά και την μεσοαμυντικό Νεκταρία Ευθυμίου.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται ένα σπουδαίο κατόρθωμα τόσο για τις ίδιες, για την ομάδα τους, αλλά και για ολόκληρο τον Νομό  που βλέπει νέα άτομα να διακρίνονται στον αθλητισμό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου” «Μεσολόγγι 2008» που συγχαίρει τις νεαρές ποδοσφαιρίστριες  της ομάδας για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα  Κορασίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μόνο υπερηφάνεια!!!

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ομάδας μας για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα κορασίδων.

Νεκταρία, Δήμητρα και Άννα -Μαρία μας δίνετε δύναμη και κίνητρο να συνεχίσουμε το έργο μας… Όλη η οικογένεια του Μεσολόγγι 2008  είναι μαζί σας!

Όλες οι αθλήτριες στην ομάδα μας  ξέρουν ότι τα πάντα στην εξέλιξή τους είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, υπομονής, επιμονής, σεβασμού, πειθαρχίας  και ήθους.

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr