Στις «4» του Κυπέλλου Κορασίδων το Μεσολόγγι 2008 (Βίντεο)

Α.Ο Βριλησσίων - Μεσολόγγι 2008  0-1

Στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Κορασίδων  προκρίθηκε το Μεσολόγγι 2008 . Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας κέρδισε  τον μαχητικό Α.Ο.Βριλησσίων  με 1-0 και εξασφάλισε το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια.

Το Μεσολόγγι 2008  κυριάρχησε στο ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε στο 58΄ δοκάρι σε μακρινό σουτ της Μαρκουτσά Δ. και πήρε πανάξια την πρόκριση.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε η δραστήρια Βάτσικα Β. με κεφαλιά μετά απο καλοκτυπημένο κόρνερ της Μαρκουτσά Δ. στο 67΄.

Διαιτητής του αγώνα η κ. Αντωνίου Ελ. με βοηθούς την Γκόντα Αικ. και τον  Βιντσεντζάτο Κυριάκο [ΕΠΣ Ανατ. Αττικής]

Α.Ο.Βριλησσίων: Τσέλλου, Παναγιωτίδη ,Πουλιάση ,Γκούμα-Παπαιωάννου, Παπαμιχάλη, Γαβαλά (72΄Γιαννιώτη) ,Νικολοπούλου, Τζούκα , Παπαδοπούλου , Μπιλλίνη, Καραμουλά (46΄ Καραμάννη)

Μεσολόγγι 2008 : Παναγιωτοπούλου , Παπαδημητρίου Φ., Παπαδημητρίου Κ., Ευθυμίου , Κούστα Ε., Κούστα Σ., Βατσικα , Γιαννακά, Φουντούλη (50΄ Παπαδογεώργου Ερ.), Μαρκουτσά Δ., Γατσουλιά

Το Φάιναλ Φορ θα διεξαχθεί 8 έως 10 Ιουνίου στον Βόλο και τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών είναι :

Μεσολόγγι 2008 - Αρης Θεσσαλονίκης

Τρίκαλα - Αγία Παρασκευή

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr