Με Όμηρο στο Μεσολόγγι πέφτει η αυλαία για την ΑΕΜ

Με το παιχνίδι κόντρα στον Όμηρο Νεοχωρίου το Σάββατο στις 5:00 μ.μ στο ΔΑΚ Μεσολογγίου πέφτει η φετινή αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των play-offs για την ΑΕΜ.

Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι όπως και οι προπονήσεις για την ομάδα του Μεσολογγίου ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι, με τον Χρήστο Ζαρκαβέλη να μην μπορεί να έχει στην διάθεση του τον Ανδρεόπουλο.

Στις προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα συμμετείχαν και 2 ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες του συλλόγου (Παλιάτσας – Τσιριμώκος) που έχουν ξεχωρίσει με την αγωνιστική τους παρουσία μέχρι σήμερα, ενώ θα είναι και στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και το πρωτάθλημα έχει κριθεί από την προηγούμενη Κυριακή με τον Ναυπακτιακό να στέφεται πρωταθλητής και να είναι και η ομάδα η οποία την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Στυλιαράς, Λιόνας και Λιακωνης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr