Ανακοίνωσε Βαγγέλη Γρατσινόπουλο ο Λέων

Για τον Βαγγέλη Γρατσινόπουλο δεν χρειάζονται συστάσεις. Γέννημα – θρέμμα Μεσολογγίτη Καλαθοσφαιριστή, μπασκετικό παιδί του αείμνηστου Ευάγγελου Τσακάλη, ένας από τους ταλαντούχους αθλητές που ανέδειξε ο ιστορικός ΤΥΔΕΑΣ με πλήθος μπασκετικών ενσήμων τόσο στη Γ΄ Εθνική με τις ομάδες - Απολλωνιάδα Πατρών, Άνω Λιόσια,Λευκάδα, Ολυμπιάδα - όσο και σε τοπικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια με ΑΓΟ Λιακατά. Παλιότερα είχε περάσει από Παναιτωλικό, ΓΕΑγρινίου, Χαρίλαο Τρικούπη, ΑΓΣΙωαννίνων κάνοντας πάντα το μπασκετικό καθήκον του αφού η έφεσή του στο σκοράρισμα είναι το αδιαμφισβήτητο προσόν του.

Όσο για την κατηγορία, την Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ, τη γνωρίζει ίσως καλύτερα απ΄όλους, αφού τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί φιγουράροντας στις πρώτες θέσεις των σκόρερ της κατηγορίας. Προπονητής πέρυσι στον Α.Σ. ΛΕΩΝ όταν και τον οδήγησε στα playoffs και παίκτης στον ΑΓΟ Λιακατά, φέτος με νέο ρόλο όντας ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του coach Σταμάτη, ο οποίος χτίζει το ρόστερ της ομάδας έχοντας στόχο μία ανταγωνιστική αθλητική ομάδα.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής οδηγώντας την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΛΕΩΝ

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr