''Μεσολογγίτης'' και τη νέα χρονιά ο Μιχάλης Πολίτης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας με το καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Πολίτη για ακόμη ένα χρόνο. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο Μιχάλης, ο οποίος ήταν ένας εκ των βασικών συντελεστών του Χαρίλαου Τρικούπη στην άνοδο του Συλλόγου μας στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας μας.

Ευχόμαστε στο Μιχάλη να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο Μιχάλης Πολίτης σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στο Μεσολόγγι και στο Χαρίλαο Τρικούπη και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς είναι κάτι που επιθυμούσα. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, καθώς η Α2 είναι μια άκρως απαιτητική κατηγορία, αλλά δεσμεύομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προπονητή και το κόσμο του Μεσολογγίου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.»

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr