ΑΕΜ: Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση.. πολύ κοντά σε προπονητή οι «κανονιέρηδες»

Πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένη την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο Μεσολόγγι η Γενική Συνέλευση για την ΑΕΜ. Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Μπιλάλης καθώς και μελή του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, παρουσία λιγοστών φίλων του συλλόγου.

Αφού αναγνωστηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε και κουβέντα για την χρονιά που έρχεται και τους στόχους του συλλόγου.

Αυτό που επισημάνθηκε αρκετές φορές από τα μελή της διοίκησης είναι ότι η «πόρτα» του συλλόγου είναι ανοιχτή σε όσους θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και τίποτα λιγότερο, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί και η σύνθεση του Νέου διοικητικού συμβουλίου.

Πρόθεση της διοίκησης είναι το επόμενο διάστημα να τρέξουν τα θέμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και για αυτό ήδη έχει γίνει επαφή με προπονητή και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.aitosports.gr υπάρχει ταύτιση απόψεων και καταρχήν συμφωνία με νεαρό προπονητή που τα τελευταία χρόνια η παρουσία του στους πάγκους των ομάδων που έχει θητέψει κρίνεται άκρως επιτυχημένη.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr