Στις 30 Ιουλίου η πρώτη για την ΑΕΜ.. εν αναμονή ανακοινώσεων!

Στις 30 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ΑΕΜ.

Η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό της ομάδας Γιώργο Γιάκο είναι σε καθημερινή επαφή με μεταγραφικούς στόχους, ώστε στην πρώτη της ομάδας να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα κενά στο ρόστερ.

Αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ και μπορούμε να αναφέρουμε για την ώρα είναι ότι εδώ και μέρες έχει επέλθει συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με παίκτη από το περσινό ρόστερ, όπως και με παίκτη που αγωνίζεται στην άμυνα και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε εκτός νομού.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται η ομάδα του Μεσολογγίου, η οποία έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΜ όταν αυτή αγωνιζόταν σε Εθνικές κατηγορίες.

Αν όλα κυλίσουν φυσιολογικά και ολοκληρωθεί η μεταγραφή σίγουρα θα πρόκειται για μια κίνηση ματ των ανθρώπων του συλλόγου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr