Ημέρες ανακοινώσεων οι επόμενες για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ο μηνάς των διακοπών αλλά αυτό όπως είναι φυσιολογικό και λογικό δεν ισχύει για τις ομάδες.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί και η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη με τους ανθρώπους του συλλόγου να προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη πρόκληση της Α2 Εθνικής κατηγορίας, χωρίς όμως να παραβλέπουν και τα υπόλοιπα τμήματα όπως την u21 που την φετινή χρονιά θα αγωνίζεται στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά και τα τμήματα υποδομής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται ανακοινώσεις που θα έχουν να κάνουν τόσο με την πρώτη ομάδα και την μεταγραφική ενίσχυση με την προσθήκη ενός νεαρού αθλητή που αγωνίζεται κάτω από το καλάθι και έρχεται από το πρωτάθλημα της Basket League, αλλά και την μεταγραφή ενός έμπειρου γκαρντ με πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με τους οποίους και θα ολοκληρωθεί το φετινό ροστερ.

Όσον αφορά την πρώτη ομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και το φετινό staff που θα πλαισιώσει τον κόουτς της ομάδας Γιάννη Δημητριάδη, ο οποίος όρισε την έναρξη της προετοιμασία στις 17 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή όπου θα πραγματοποιηθούν εργομετρικά.

Τρεις ανανεώσεις αναμένονται και για την u21 που την φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ, ενώ προσθήκη αναμένεται και στο προπονητικό τιμ των Ακαδημιών του συλλόγου που μετά την πρόσληψη του Μιχάλη Ραφτόπουλου έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμα έναν αξιόλογο προπονητή με εμπειρία και έργο σε Ακαδημίες.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr