''Μεσολογγίτης'' και ο Θοδωρής Τσιότρας

Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το καλαθοσφαιριστή Θεόδωρο Τσιότρα για τον επόμενο 1 χρόνο.

Ο αθλητής είναι γεννημένος στις 4 Αυγούστου του 1987, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δούκα, Εθνικό Πειραιώς, ΑΕΚ, Αρκαδικό, Μαρούσι, Σπόρτιγκ, Πανελλήνιο, Κηφισιά και Παγκράτι. Επίσης, έχει αγωνιστεί 44 φορές στις «μικρές» εθνικές ομάδες (Νέων, Εφήβων, Παίδων) την πενταετία 2002-2007 σημειώνοντας 175 πόντους. Κατά τη περσινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Δούκα είχε 8,4 πόντους μ.ο, 2,3 ριμπάουντ και 2,4 ασσίστ σε 30 παιχνίδια.

Ο παίχτης βρίσκεται ήδη στη πόλη μας και σήμερα το απόγευμα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίχτες.

Καλωσορίζουμε το Θοδωρή στην οικογένεια του Χαρίλαου Τρικούπη και του ευχόμαστε να έχει υγεία και επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου μας δήλωσε τα εξής:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την υποδοχή και την όλη επαφή και εικόνα που είχα και είδα σήμερα στη πρώτη μου ημέρα εδώ στο Μεσολόγγι. Όλα αυτά κάνουν τη προσαρμογή μου στη πόλη ακόμα πιο εύκολη. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα μέλη της ομάδας στη χρονιά που θα ακολουθήσει και πιστεύω ότι με πολύ δουλειά και προσήλωση στο γήπεδο θα κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει κυρίως σε ομαδικό, αλλά και ατομικό επίπεδο."

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr