Έναρξη προετοιμασίας για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 και ώρα 6 μ.μ., στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Μεσολογγίου η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά του Αστέρα Μεσολογγίου. Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα, νέοι και παλιοί παίχτες της ομάδας συγκεντρώθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Ιωάννη Ντζιβανάκη και του βοηθού προπονητή-παίχτη Νικολάου Αντ. Σταμάτη.

Με αρκετά νέα πρόσωπα, με πολλούς παίκτες από το περσινό ρόστερ αλλά και με κάποιες απουσίες παικτών οι οποίοι αναμένονται να ενσωματωθούν στις επόμενες μέρες στην προετοιμασία ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Παρόντες στη πρώτη συγκέντρωση ήταν αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: η "ψυχή" του Αστέρα  Αντώνης Σταμάτης, ο πρόεδρος της ομάδας  Παναγιώτης Σταμάτης, η γενική γραμματέας Μαρία Σταμάτη και ο έφορος Βασίλης Σταμάτης, όπου ευχήθηκαν σε όλους τους παίχτες και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Πριν την πρώτη προπόνηση, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της νέας περιόδου, τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Παναγιώτης Χειμώνας, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Μεσολογγίου, ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του υγεία, δύναμη και καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και του χρόνου να τελέσει ξανά τον αγιασμό, με την ομάδα μας να βρίσκεται στην Α' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος!! Βεβαίως δεν παρέλειψε να χτυπήσει και τα συνηθισμένα πέναλτι, μετά το πέρας του αγιασμού, δείχνοντας ότι η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και αν περάσουν.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr