Δήλωση του Νέου προέδρου του Τρίκαρδου Κατοχής Στάθη Κοκοτού

Σύλλογος ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. Ένα ΟΝΟΜΑ μια ΙΣΤΟΡΙΑ.

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που μια παρέα φίλων με μπροστάρη το Γιάννη Τριανταφυλλάκη και ακόλουθους όλους εμάς αναλάβαμε τις τύχες της ιστορικής μας ομάδας. Όλοι μαζί μια οικογένεια, δίχως αγάπη για αξιώματα. Το μόνο αξίωμά μας ήταν και είναι μόνο το καλό του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ. Όσους στόχους θέσαμε έως τώρα τους πετύχαμε στο απόλυτο.

Ότι υποσχεθήκαμε στο Σύλλογό μας και σε όλους σας το πράξαμε και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με μόνο στόχο το καλύτερο για τον ΤΡΙΚΑΡΔΟ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Μετά την αναστήλωση της ομάδας μας και του γηπέδου μας, που επιτέλους μετά από χρόνια ταλαιπωρίας είναι έτοιμο και εμείς επιστρέφουμε ξανά στο "σπίτι" μας.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Οι στόχοι μας δεν εξαντλούνται. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι ο ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ που ονειρευόμαστε παίρνει σιγά σιγά "σάρκα και οστά". ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους όσους ήρθαν και έρχονται κοντά μας.

Όσους στήριξαν την προσπάθειά μας από κοντά και από μακριά. Από την Κατοχή, από την Αιτωλοακαρνανία, από την Αθήνα, από την Αγγλία, από την Αμερική, από την Αυστραλία.

Όλους τους φιλάθλους που με την παρουσία τους έδωσαν ξανά φτερά στον ιστορικό μας Σύλλογο.

Έχω τη χαρά να αποδεχτώ την πολύ τιμητική πρόταση που μου έκαναν οι συνοδοιπόροι μου αναθέτοντάς μου τη θέση του Προέδρου του αγαπημένου μου ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ. Είναι μεγάλη μου τιμή και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για τον ΤΡΙΚΑΡΔΟ που ονειρευόμαστε συνεχίζοντας το έργο του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ, που παραμένει και θα είναι πάντα μαζί μας.

Η ομάδα μας σας θέλει όλους κοντά της. Σας θέλουμε κοντά μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται πάντα με τιμιότητα, με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι και πάνω απ' όλα με ΣΕΒΑΣΜΟ προς όλους και ιδιαίτερα στον ΑΝΤΙΠΑΛΟ. 

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Μετά τιμής

ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚ. ΚΟΚΟΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr