Φιλική εξάρα για το Μεσολόγγι 2008 επί του Ατρόμητου Πατρών

Φιλική νίκη με σκορ 6-0 για τα Κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 κόντρα στην ομάδα του Ατρόμητου Πατρών το απόγευμα του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Το παιχνίδι ήταν μια καλή ευκαιρία για τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Γουλή να δει την ετοιμότητα των νεαρών παικτριών του ένα μήνα περίπου πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής εντος έδρας κόντρα στις Αμαζώνες Θεσπρωτίας, μιας και η ομάδα του Μεσολογγίου ξεκινάει με ρεπό το πρωτάθλημα.

Στα του χθεσινού παιχνιδιού, από δυο τέρματα σημείωσαν οι Μαρκουτσά Δ. και η Βραννά – Τριανταφύλλου Σ., ένα η Γιαννακά Β., ενώ ακόμα ένα τέρμα προήλθε από αυτογκόλ.

Η ενδεκάδα με την οποία παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο την ομαδα του ο Γιάννης Γουλής ήταν: Παναγιωτοπουλου , Παπαδημητρίου Φ., Παπαδημητρίου Κ., Μοκκα ,Γεωργαρα, Κουστα Ε., Παπαδογεωργου Ε., Μπεναρδη, Βρανά-Τριανταφύλλου, Μαρκουτσα Δ., Γιαννακα.

Ενώ αγωνίστηκαν και η Φουντούλη, η Ασημάκη, η Τρομπούκη , και η Τσώλου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr