''Σεφτέ'' στις νίκες για τον Αστέρα Μεσολογγίου (vid)

Φωτο αρχείου

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Αστέρας, τη Κυριακή 21/10/2018 το απόγευμα, στο γήπεδο της Κάτω Μακρυνού επί του Α.Ε. Μακρυνειακού με 0-1, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη της ομάδας μας, η οποία επιτεύχθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω του ξηρού γηπέδου που αγωνίζεται η ομάδα του Μακρυνειακού.

Ο Αστέρας ανταποκρίθηκε πολύ καλά στις ανάγκες του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη, ανεβαίνοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Γενικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, με τους 22 παίκτες να δυσκολεύονται να παίξουν ποδόσφαιρο ποιότητος λόγω του σκληρού αγωνιστικού χώρου.

Στο Α΄ημίχρονο, η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους, πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, δημιούργησε κάποιες άλλες ευκαιρίες και δεν πιέστηκε καθόλου από τον Μακρυνειακό.

Φάσεις:

15' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, ο Μωραϊτης κινήθηκε έξω από την περιοχή του Μακρυνειακού και με ωραία πάσα στα δεξιά, έβγαλε τετ-α-τετ τον Σύρρο που πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα, κάνοντας το 0-1

18' Ωραίο ευθύβολο σουτ του Μυριούνη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

21' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να κάνει το 0-2, με τον Σύρρο να βρίσκει τον Κουτρομάνη, ο οποίος προχώρησε μέσα στη περιοχή των γηπεδούχων, από πλάγια αριστερά, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.

25' Σέντρα από αριστερά του Κουτρομάνη στη περιοχή του Μακρυνειακού, ο αμυντικό πιάνει τη κεφαλιά προς την εστία του αλλά μπόρεσε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Μακρυνειακού.

27' Ευκαιρία με τον Σχώρη, που εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων αλλά του σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

39' Πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του Αστέρα, το σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός των γηπεδούχων  έξω από την περιοχή, πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Κοκώρης.

46' Τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου, για τον Αστέρα, με τον Φτούλη ο οποίος μπήκε στη περιοχή των γηπεδούχων από αριστερά, αλλά τη τελευταία στιγμή πριν πλασάρει, έδιωξε ο αμυντικός των γηπεδούχων σε κόρνερ.

Στο Β' ημίχρονο, ο Αστέρας έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν με μακρινές μπαλιές-σέντρες να φτάσουν στην περιοχή μας, όμως η αμυντική λειτουργία της ομάδας απέτρεψε των οποιονδήποτε κίνδυνο. Μάλιστα, θα μπορούσαμε στα τελευταία λεπτά να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα, αν οι επιθετικοί μας ήταν πιο προσεχτικοί και ευστοχούσαν υπό ευνοϊκές προϋποθέσεις.

69' Σουτ του επιθετικού του Μακρυνειακού, η μπάλα πέρασε μακριά άουτ.

75' Απευθείας χτύπημα φάουλ από πλάγια αριστερά, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοκώρης. Από το κόρνερ που εκτελέστηκε η κεφαλιά που έγινε από τον παίκτη του Μακρυνειακού, στο ύψος της μικρής περιοχής, πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοκώρη.

87' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Γρηγοράκης, ενώ αρχικά σάστισε νομίζοντας ότι είναι οφσάιντ, βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά το πλασέ του απέκρουσε σταθερά ο τερματοφύλακας.

89' Δεύτερη συνεχόμενη και τελευταία ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Μυριούνης, από το χώρο του κέντρου ξεκίνησε μια φοβερή προσπάθεια, περνώντας τρεις παίκτες του Μακρυνειακού, φτάνοντας έως την μικρή περιοχή, πλάγια αριστερά, η σέντρα όμως που έβγαλε, δεν μπόρεσαν κάποιος από τους επιθετικούς της ομάδας μας να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: ( Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Σχώρης, Τσιριμώκος, Διαμαντόπουλος (40' λ.τ. Παλαιογιάννης), Σταμάτης Ν., Μωραϊτης, Παπαδάτος, Μυριούνης, Φτούλης (68' Μπαλαμπάνης), Κουτρομάνης (86' Γρηγοράκης), Σύρρος (56' Φούντας)

Στην αποστολή ήταν και οι: Χολέβας, Ιωάννου, Μάντης

Πηγή

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr