Βόλεϊ: Πρώτη ήττα για τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη

Το απόγευμα του Σαββάτου υποδέχτηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Χαρίλαου Τρικούπη, την ομάδα του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΕ. Με δύο απουσίες της τελευταίας στιγμής παρατάχτηκε η ομάδα μας, καθώς δυο αθλήτριες μας τραυματίστηκαν λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού και συγκεκριμένα η Νεκταρία Γαβρίνα και η Μπαούρδα Νικολέτα.

Η ατυχία αυτή οδήγησε την ομάδα να κατεβεί με διαφορετικό πλάνο από τον αρχικό σχεδιασμό. Παρά την διαφοροποίηση αυτή, οι αθλήτριες μας θα ξεκινήσουν δυνατά τον αγώνα και θα πιάσουν υψηλή απόδοση ξεφεύγοντας στο σκορ στο πρώτο σετ. Και ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα μας θα κατακτήσει εύκολα το σετ, θα δυσκολευτεί σε μια συγκεκριμένη περιστροφή, οι αθλήτριες της ομάδας των Ιωαννίνων θα ροκανίσουν τη διαφορά, έλλειψη καθαρού μυαλού στους τελευταίους πόντους και απώλεια του σετ με 27-29.

Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα των Ιωαννίνων από την επιστροφή στο πρώτο σετ, θα ξεκινήσουν δυνατά στο δεύτερο, δεν θα καταφέρουμε να βρούμε τις λύσεις κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Με περιορισμένες επιλογές από το πάγκο και μη έχοντας καθαρό μυαλό θα χάσουμε και το δεύτερο σετ με 19-25.

Στο τρίτο σετ τα κορίτσια μας θα ξεκινήσουν δυνατά την προσπάθεια τους να γυρίσουν το παιχνίδι, θα ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοση τους, θα δείξουν αρκετές από τις δυνατότητες τους και θα έχουμε το 25-21.

Η καλά δουλεμένη ομάδα του Α.Γ.Σ.Ι. θα ξεφύγει από νωρίς στο σκορ του τέταρτου σετ, σε συνάρτηση με την κούραση των κοριτσιών μας από την προσπάθεια του τρίτου και την έλλειψη καθαρού μυαλού θα πετύχει μια σημαντική νίκη, κατακτώντας το σετ σχετικά εύκολα με 16-25.

Ένα καλό μάθημα θα είναι ο αγώνας αυτός για τα κορίτσια μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς θα πρέπει να περάσουν στο μυαλό τους ότι η χαλάρωση σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού μπορεί να στοιχίσει. Η εμπιστοσύνη από όλους τους αρμόδιους της ομάδας στα κορίτσια υπάρχει και πιστεύουν πως συνεχίζοντας την σκληρή δουλεία στις προπονήσεις θα ανατρέψουν την κατάσταση και θα εμφανίσουν στα παιχνίδια τις δυνατότητες τους.

Συγχαρητήρια στην εξαιρετική ομάδα των Ιωαννίνων για τη νίκη τους και συνέχεια για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο με την ομάδα του Αιτωλικού.

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης ( Σακκαρέλης Παντελής - Σπανός Σπύρος):Γαβρίνα Νάνσυ, Παπανίκου Αρετή, Λάζαρη Ξένια, Τζώρτζη Δήμητρα, Καστανά Τασούλα, Ρόσσυ Άννα-Μαρία, Φονταλή Μαρία, Παπανικολάου Κύρα, Σταμουλακάτου Έφη, Σπύρου Ελισάβετ, Αβτζή Υακίνθη.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr