Αστέρας Μεσολογγίου – Ακαδημία Ευηνοχωρίου το Σάββατο στο ενωσιακό

Την Ακαδημία Ευηνοχωρίου υποδέχεται ο Αστέρας το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, στις 3:00 μ.μ, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, στα πλαίσια της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α΄ Ομίλου, της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Είναι η τελευταία αγωνιστική του Α΄γύρου, και ο Αστέρας θέλει να κλείσει με νίκη αυτόν τον γύρο, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Είναι το τοπικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να έχουν τους ίδιους στόχους, δηλαδή την άνοδο στην Α' κατηγορία. Ο Αστέρας προέρχεται από ήττα με 3-1 από τον Εθνικό Γουριάς, ενώ η Ακαδημία Ευηνοχωρίου επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς με σκορ 5-1.

Παίκτες και προπονητές της ομάδας ευελπιστούν ότι θα κλείσουν με νίκη τον Α' γύρο και καλούν τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα τους και σε αυτό τον αγώνα, όπως έχουν κάνει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.

Πηγή: http://asterasmesol.blogspot.com/

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr