Χ.Τρικούπης: Κάλεσμα για τους αγώνες με Εθνικό και ΠΑΣ Ναυπάκτου

Ανακοινώσεις με τις οποίες καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης και της ευρύτερης περιοχής για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου κόντρα σε Εθνικό Πειραιά για την Α2΄ Εθνική κατηγορία Ανδρών, και τον αγώνα των Νέων κόντρα στον ΠΑΣ Ναυπάκτου για την Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ εξέδωσε ο σύλλογος του Χαρίλαου Τρικούπη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου Ώρα 17:00

Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης – Εθνικός Πειραιά 11η Αγωνιστική Α2΄Εθνικης κατηγορίας

Μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Αμύντα, η ομάδα μας υποδέχεται στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της για το 2018 τον Εθνικό με μοναδικό στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης και της ευρύτερης περιοχής να δώσει δυναμικό παρών στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου Ώρα 18:00

Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης U21 – ΠΑΣ Ναυπάκτου 9η Αγωνιστική Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ

Για την 9η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α’ΕΣΚΑΒΔΕ οι νέοι μας υποδέχονται το Πας Ναυπάκτου. Η ομάδα μας στοχεύει στη νίκη που θα την οδηγήσει στη τρίτη θέση και θα κλείσει ιδανικά μια πολύ καλή χρονιά.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να δώσει το παρών και να ενισχύσει τις προσπάθειες των αθλητών μας!!!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr