Εκτός έδρας με Γραμματικού τη Κυριακή ο Αστέρας Μεσολογγίου

Ο Αστέρας Μεσολογγίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αχιλλέα Γραμματικού τη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, στις 3:00 μ.μ., στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α' ομίλου της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Ένας αγώνας σημαντικός για την ομάδα μας, που θέλει να παραμείνει ψηλά στις θέσεις του πρωταθλήματος και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που παρουσιάζει τους τελευταίους αγώνες. Η ομάδα μας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας με 5-1 τον Α.Ο. Ζευγαρακίου στο Μεσολόγγι, ενώ η ομάδα της Γραμματικούς συνεχίζει να έχει ανεπιτυχή αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές, ηττήθηκε εντός έδρας από την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς με το βαρύ σκορ 1-4.

Οι δύο ομάδες φέτος συναντήθηκαν άλλες δύο φορές, μία για το Κύπελλο (στη Γραμματικού) και μία για το πρωτάθλημα (στο Μεσολόγγι), όπου ο Αστέρας επικράτησε και τις δύο φορές με το ίδιο σκορ 2-0. Παρόλα αυτά, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας καθώς ο Αχιλλέας Γραμματικούς φαίνεται να μην έχει κάποιο στόχο και θα παίξει χωρίς άγχος και πίεση.

Παίκτες και προπονητικό team θέλουν να συνεχίσουν το καλό σερί εμφανίσεων και αποτελεσμάτων που έχουν τους τελευταίους αγώνες και θα ταξιδεύσουν στη Μακρυνεία με στόχο τη νίκη. 

Πηγή: asterasmesol.blogspot.com

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr