Το ΓΕΛ Ευηνοχωρίου τις ευκαιρίες, το 1ο ΓΕΛ Μεσολογγίου την πρόκριση (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)

 

Αγώνας ποδόσφαιρου σχολικού πρωταθλήματος ανάμεσα στο 1ο ΓΕΛ Μεσολογγίου και το ΓΕΛ Ευνοχωρίου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, με την ομάδα του 1ου ΓΕΛ να είναι η μεγάλη νικήτρια παίρνοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση για την επομένη φάση με σκορ 1-0.

Η ομάδα του Ευηνοχωρίου ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο καθ’ όλη του παιχνιδιού, με την ομάδα του 1ου ΓΕΛ να είναι προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα προσπαθώντας να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην κόντρα.

Το γκολ που έκρινε και τον τελικό νικητή σημειώθηκε στο 16΄ όταν στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα από την άμυνα των φιλοξενούμενων ο Κοτζαι θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του, με τον Καραγιάννη να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών και του τερματοφύλακα και με πλασέ να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν σωρεία χαμένων ευκαιριών και δυο δοκάρια με τους Φουνταλή και Φραγκούλη στην προσπάθεια τους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Αρκετοί οι μαθητές και καθηγητές των δυο σχολείων που βρέθηκαν στις κερκίδες του ενωσιακού γηπέδου ώστε να παροτρύνουν τις προσπάθειες των συμμαθητών και μαθητών τους.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λώλος, Φαράντος και Παλάντζας.

1ο ΓΕΛ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Μάης, Καπλανίδης, Καπουσούζης Γ., Ντρέλιας, Κατσούλης, Διαμαντόπουλος (50΄Παλιάτσας), Γρηγοράκης, Καραπάνος, Καπουσούζης Μ. (60΄Μαίρης), Αργυρόπουλος, Καραγιάννης.

ΓΕΛ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Ντιακονου, Τσιόβολος Χ., Κοτζαϊ, Νασόπουλος, Φραγκούλης, Δημαράς, Σταυρόπουλος, Φονταλής Β. , Βάγιας (36΄Τσιόβολος Κ.), Πέππας (36΄Ποντα), Φονταλής Β.Γ.,

Υγ. Θερμή παράκληση όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει για οποιοδήποτε λόγο κάποια από τις παρακάτω φωτογραφίες, να σεβαστεί την δουλεία μας και να μην αφαιρέσει το λογότυπο το οποίο τοποθετούμε χαμηλά ώστε να μην αλλοιώσουμε την φωτογραφία..

Σας ευχαριστούμε πολύ, η συντακτική ομάδα του www.aitosports.gr.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr