Με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου αύριο στο Θέρμο η ΑΕΜ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει και το εισιτήριο για τον φετινό τελικό κυπέλλου κόντρα στο Όμηρο Νεοχωρίου αγωνίζεται αύριο ημέρα Τετάρτη στις 15:00 στο Θέρμο η ΑΕΜ απέναντι στην ομάδα του Θέρμιου Απόλλων 1957.

Σημαντικά προβλήματα πλην του ανέτοιμου Μιχαλόπουλου που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, με τον Γιώργο Γιάκο να είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Για την ΑΕΜ την εβδομάδα που μας πέρασε δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα λόγω του παιχνιδιού με την Θύελλα Παραβόλας όπου πήρε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα, ενώ από την άλλη μεριά η ομάδα του Θέρμου σημείωσε ένα σημαντικό διπλό στο Αγρίνιο κόντρα στον ΑΟ Ρηγανά.

Να τριτώσει το καλό θέλουν οι Μεσολογγίτες, που τα δυο τελευταία χρόνια έχουν βρεθεί ισάριθμες φορές στον τελικό του θεσμού, κατακτώντας το κύπελλο στην περίοδο 2016-2017 κόντρα στη Φλόγα Παλαιομάνινας με σκορ 2-0.

Οι προϊστορία των δυο ομάδων όταν βρεθήκαν στον τελικό κυπέλλου:

Η ομάδα του Μεσολογγίου από την περίοδο 1971-1972 όπου διεξάγεται ο θεσμός του κυπέλλου στην Αιτωλοακαρνανία μέχρι σήμερα, έχει αγωνιστεί 17 φορές σε τελικούς της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, κατακτώντας το κύπελλο 7 φορές.

Ενώ η ομάδα του Θέρμου έχει πάει μόλις μια φορά σε τελικό την περίοδο 2000-2001 την οποία όμως και στέφθηκε κυπελλούχος κόντρα στην ομάδα του Ελαιοφύτου με σκορ 1-0.

Στα αξιοσημείωτα εκείνου του τελικού είναι η παρουσία του σημερινού προπονητή της ΑΕΜ Γιώργου Γιάκου ως παίκτη στην ομάδα του Θέρμου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr