''Σπεράντζα'' για τα Καλοκαίρια μας!!!

Σάρκα και οστά αναμένεται να πάρει σε λίγο χρονικό διάστημα ένα Νέο επιχειρηματικό εγχείρημα από δυο νέους και δραστήριους συμπολίτες μας τον Ηλία Μούτσιο και τον Φάνη Κιρκινέζο ήδη επιχειρηματίες που η αγάπη τους για την πόλη την οποία γεννήθηκαν μεγάλωσαν και κατοικούν τους οδήγησε να επενδύσουν δημιουργώντας ένα σημείο πολιτιστικής και δραστηριότητας που αφορά την « 7η Τέχνη» στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.

Πρόκειται για έναν Θερινό Σινεμά με την επωνυμία «Σπεράντζα» ο οποίος θα δημιουργηθεί εντός του ιστού της πόλης. Ο χώρος στην οποία θα φιλοξενηθεί το Νέο επιχειρηματικό εγχείρημα είναι γνώριμος για στους Μεσολογγίτες καθώς είναι ο χώρος έναντι της Πυροσβεστικής υπηρεσία Μεσολογγίου, στον οποίο μέχρι και την δεκαετία του 80΄ έσφυζε από ζωή καθώς λειτουργούσε ο Θερινός Σινεμά της πόλης.

Η διαμόρφωση του χώρου σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και θα γίνει προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί μια όαση πράσινου και δροσιάς με παραδοσιακό τρόπο όπως αρμόζει άλλωστε στον συγκεκριμένο χώρο.

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί βέβαια για την εταιρία «Μούτσιος Ηλίας και ΣΙΑ Ο.Ε» και η συμφωνία με μεγάλες εταιρίες για mainstream και blockbuster ταινίες πρώτης προβολής, σε συνδυασμό με παιδικές, οικογενειακές και ταινίες πολιτισμού.

Από την μεριά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Ηλία και τον Φάνη καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα, δείχνοντας ότι το όραμα για δημιουργία και προσφοράς στην πόλη τους σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες δεν τους πτόησαν.

Μακάρι και ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια των δυο νέων παιδιών, ώστε στο μέλλον να δούμε και άλλες τέτοιες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην πόλη μας που τόσο έχει ανάγκη.

Επιμέλεια: Μιχαήλ Δημητρίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr