Oι αγώνες των Play-offs και Play-out της Β' κατηγορίας

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και στους τρεις ομίλους, από την ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ανακοινώνονται τα εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ:

Το σωματείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ, το οποίο τερμάτισε στην 1η θέση με διαφορά μεγαλύτερη των 5 βαθμών από το 2ο σωματείο, ανέρχεται απευθείας στην Α’ κατηγορία.

Το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ, το οποίο τερμάτισε στην 2η θέση θα αγωνιστεί σε αγώνες κατάταξης με τους δευτεραθλητές των άλλων δύο ομίλων, για την άνοδο ενός ακόμη σωματείου στην Α’ κατηγορία.

Το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, που τερμάτισε στην 3η θέση, θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ με τους τριταθλητές των δύο άλλων ομίλων, προκειμένου τα σωματεία αυτά να λάβουν σειρά κατάταξης.

Το σωματείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, υποβιβάζεται απευθείας στην Γ’ κατηγορία, γιατί τερμάτισε στην τελευταία θέση, έχοντας διαφορά μεγαλύτερη των 5 βαθμών από το σωματείο που κατέλαβε την 9η θέση.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ:

Τα σωματεία ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ, θα δώσουν αγώνες play-offsγια την ανάδειξη του πρωταθλητή του β’ ομίλου, γιατί το σωματείο ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, τερμάτισε στην πρώτη θέση με διαφορά από τον 2ο σωματείο μικρότερη των 6 βαθμών.

Ο 1ος αγώνας θα γίνει στην έδρα του σωματείου που τερμάτισε στην 2η θέση (ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ), την ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3/2019 και ο επαναληπτικός στην έδρα του σωματείου ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Στην περίπτωση όμως που κατά τον 1ο αγώνα νικητής αναδειχθεί το σωματείο ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ο 2ος αγώνας δεν θα διεξαχθεί γιατί βάσει της προκήρυξης σε περίπτωση που 2 σωματεία σε αγώνες play-offs της Β’ κατηγορίας, συγκεντρώσουν τους ίδιους βαθμούς, νικητής αναδεικνύεται το σωματείο που κατέλαβε την καλύτερη θέση την κανονική περίοδο ανεξαρτήτως της διαφοράς τερμάτων.

Το ηττημένο σωματείο των αγώνων play-offs θα καταλάβει την 2η θέση στον όμιλό του και θα αγωνιστεί σε αγώνες κατάταξης με τους δευτεραθλητές των άλλων δύο ομίλων, για την άνοδο ενός ακόμη σωματείου στην Α’ κατηγορία.

Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, που τερμάτισε στην 3η θέση, θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ με τους τριταθλητές των δύο άλλων ομίλων, προκειμένου τα σωματεία αυτά να λάβουν σειρά κατάταξης.

Το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ υποβιβάζεται απευθείας στην Γ’ κατηγορία.

Τα σωματεία ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ και ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ, θα αγωνιστούν σε αγώνες play-out για τον υποβιβασμό ενός ακόμη σωματείου στην Γ’ κατηγορία.

Ο 1ος αγώνας θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 31/3/2019 στο γήπεδο του σωματείου ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ και ο επαναληπτικός στην έδρα του σωματείου ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ.

Στην περίπτωση όμως που κατά τον 1ο αγώνα νικητής αναδειχθεί το σωματείο ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ, ο 2ος αγώνας δεν θα διεξαχθεί γιατί βάσει της προκήρυξης σε περίπτωση που 2 σωματεία σε αγώνες play-out της Β’ κατηγορίας, συγκεντρώσουν τους ίδιους βαθμούς νικητής αναδεικνύεται το σωματείο που κατέλαβε την καλύτερη θέση την κανονική περίοδο ανεξαρτήτως της διαφοράς τερμάτων.

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ:

Το σωματείο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ, το οποίο τερμάτισε στην 1η θέση με διαφορά μεγαλύτερη των 5 βαθμών από το 2ο σωματείο, ανέρχεται απευθείας στην Α’ κατηγορία.

Το σωματείο ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ, το οποίο τερμάτισε στην 2η θέση θα αγωνιστεί σε αγώνες κατάταξης με τους δευτεραθλητές των άλλων δύο ομίλων, για την άνοδο ενός ακόμη σωματείου στην Α’ κατηγορία.

Το σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ, που τερμάτισε στην 3η θέση, θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ με τους τριταθλητές των δύο άλλων ομίλων, προκειμένου τα σωματεία αυτά να λάβουν σειρά κατάταξης.

Τα σωματεία ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ και ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, τα οποία τερμάτισαν στην 9η και 10η θέση με διαφορά μικρότερη των 6 βαθμών, θα αγωνιστούν σε αγώνες play-out.

Ο 1ος αγώνας θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 31/3/2019 στο γήπεδο του σωματείου ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ και ο επαναληπτικός στην έδρα του σωματείου ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ.

Στην περίπτωση όμως που κατά τον 1ο αγώνα νικητής αναδειχθεί το σωματείο ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ, ο 2ος αγώνας δεν θα διεξαχθεί γιατί βάσει της προκήρυξης σε περίπτωση που 2 σωματεία σε αγώνες play-out της Β’ κατηγορίας, συγκεντρώσουν τους ίδιους βαθμούς νικητής αναδεικνύεται το σωματείο που κατέλαβε την καλύτερη θέση την κανονική περίοδο ανεξαρτήτως της διαφοράς τερμάτων.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr