Πρωταθλήματα Κ-10 & Κ-12 περιόδου 2018-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 Ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων Κ-12 και Κ-10 σας γνωρίζουμε τα εξής:

  1. Στο πρωτάθλημα Κ-12 έχουν δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2007 και 2008 και να είναι κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας. Επίσης μπορούν να αγωνίζονται και ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2009 με προσωρινό δελτίο, αν το σωματείο τους δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα Κ-10.
  2. Στο πρωτάθλημα Κ-10 συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2009, 2010 και 2011 με προσωρινό δελτίο, για την έκδοση του οποίου απαιτούνται: μία φωτογραφία, πιστοποιητικό γέννησης, υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα ότι συναινεί στην έκδοση προσωρινού δελτίου και ιατρική βεβαίωση ότι είναι υγιής ο ποδοσφαιριστής.
  3. Τα κορίτσια μπορούν να αγωνίζονται και στα δύο πρωταθλήματα με προσωρινό δελτίο προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τα αγόρια και χωρίς το σωματείο τους να έχει τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου.
  4. Τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 και θα συνεχιστούν ως εξής: 11-12/5/2019, 18-19/5/2019, 25- 26/5/2019, 1-2/6/2019, 8-9/6/2019 και 15-16/6/2019, οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ένα γύρο και δεν θα τηρείται βαθμολογικός πίνακας.
  5. ‘Ολοι οι αγώνες και των δύο πρωταθλημάτων, θα διεξαχθούν σε γήπεδα με χλοοτάπητα, οι δε εστίες και στα δύο πρωταθλήματα θα είναι διαστάσεων 5 Χ 2 και με ακτίνα από το κέντρο της εστίας 12 μέτρα, θα διεξάγονται σε δύο ημίχρονα των 30’ έκαστο και σύμφωνα με τους κανόνες παιχνιδιού της FIFA ενώ δεν θα υπάρχουν οφσάιντ και οι αγώνες θα διεξάγονται με έναν διαιτητή.
  6. Στο φύλλο αγώνα και των δύο πρωταθλημάτων, θα δηλώνονται μέχρι 18 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα ξεκινούν οι 9, επιτρέπονται δε, απεριόριστες αλλαγές – αντικαταστάσεις χωρίς διακοπή του αγώνα, αλλά με τρόπο που να μην παρακωλύεται η ομαλή διεξαγωγή του.
  7. Η κατάπτωση της εγγυητικής γίνεται όταν ένα σωματείο δεν αγωνιστεί σε δύο αγώνες.
  8. Τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή σε ένα πρωτάθλημα με παραπάνω από μία ομάδα, για το μεν πρωτάθλημα Κ-12 θα πρέπει να υποβάλουν λίστα ποδοσφαιριστών για κάθε ομάδα με ξεχωριστή κατάσταση υγείας ενώ για το πρωτάθλημα Κ-10 στην έκδοση των προσωρινών δελτίων από την ‘Ενωση, αυτά θα έχουν ένδειξη ως εξής: τα μεν λευκά θα ανήκουν στην 1η ομάδα, τα έχοντας ένδειξη με κόκκινο μαρκαδόρο στην 2η ομάδα και τα έχοντα ένδειξη με κίτρινο μαρκαδόρο στην 3η ομάδα .
  9. Στο πρωτάθλημα Κ-12 τα σωματεία οφείλουν να υποβάλουν στην ‘Ενωση κατάσταση υγείας, την οποίαν θα προσκομίζουν στο διαιτητή μαζί με την βεβαίωση της Ε.Π.Σ. καθώς και βεβαίωση πράξης συναίνεσης ποδοσφαιριστών την οποία θα εκδίδει η Ε.Π.Σ. (όπως ισχύει σε όλα τα άλλα πρωταθλήματα). Για τα κορίτσια τα οποία τυχόν αγωνίζονται με προσωρινό δελτίο, δεν απαιτείται βεβαίωση πράξης συναίνεσης αφού δεν κατέχουν κανονικό δελτίο. Επίσης για τα κορίτσια δεν θα συμπεριλαμβάνονται στην ομαδική κατάσταση υγείας του σωματείου τους και θα αγωνίζονται με την ιατρική βεβαίωση που προσκόμισαν για την έκδοση του προσωρινού δελτίου.
  10. Στο πρωτάθλημα Κ-10, δεν θα υπάρχει ομαδική κατάσταση υγείας σωματείου, διότι με την έκδοση του προσωρινού δελτίου από την Ε.Π.Σ., όπου βασική προϋπόθεση είναι η ιατρική βεβαίωση, οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα μπορούν να αγωνίζονται.
  11. Μετά την λήξη του πρωταθλήματος Κ-12, το οποίο ολοκληρώνεται σε 5 αγωνιστικές, ενώ το πρωτάθλημα Κ-10 σε 7 αγωνιστικές, θα υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής 2 ακόμη αγωνιστικών. Στην ιστοσελίδα της Ενώσεως και στη στήλη ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ-12 και Κ-10 έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα των αγώνων.
  12. Στην ιστοσελίδα της Ενώσεως και στη στήλη ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ-12 και Κ-10 έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα των αγώνων.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr