Στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων Βατσικα και Γιαννακά του ''Μεσολόγγι 2008''

 

Στις κλήσεις του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Αντώνη Πριόνα βρίσκονται οι δύο παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 Βάσια Βατσικα και Βάσια Γιαννακά.

Οι δύο νεαρές αθλήτριες (γεννημένες το 2004) κλήθηκαν προκειμένου να συμμετάσχουν στις προπονήσεις για τις επιλογές της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων, οι οποίες θα γίνουν στον Βόλο από 1 μέχρι και 3 Μαΐου.

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τις αθλήτριες της για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Κορασίδων εξέδωσε η ομάδα του Μεσολόγγι 2008.

«Οι αθλήτριες μας, Βάσια Βατσικα και Βάσια Γιαννακά κλήθηκαν σήμερα από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Αντώνη Πριόνα στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων.

Η σκληρή δουλειά που γίνεται στο Μεσολόγγι 2008 Θεωρούμε ότι αποδίδει καρπούς τα τελευταία χρόνια και η πρόσκληση των δύο μας αθλητριών στη προπόνηση της εθνικής Κορασίδων είναι επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από την ομάδα μας, αλλά και από τα ίδια τα κορίτσια.»

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι συμπαίκτριες, ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια μας!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΑΣΙΑ ΒΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ!!!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr