ΑΕΜ: Να ζει το Μεσολόγγι!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Με αφορμή την 193η Επέτειο Εξόδου της Φρουράς του Μεσολογγίου, η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου ως αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης με την σειρά της τιμά και αποτίει φόρο τιμής σε εκείνους τους ήρωες, που έκαναν πράξη τις λέξεις Ελευθερία ή Θάνατος.

Απλοί πολίτες, γυναίκες, άντρες, γέροντες και παιδιά που πολεμούσαν με τα όπλα της ψυχής τους και της πίστης τους, έτοιμοι να θυσιαστούν για τα πραγματικά και μεγάλα ιδανικά τους. Αυτό είναι το βασικό συστατικό του διαχρονικού μηνύματος που έστειλε το Μεσολόγγι στον κόσμο όλο: Μια πόλη, μια ψυχή, μια καρδιά και μια θυσία με ένα ανεξίτηλο όνομα, Έξοδος!

Για εμάς, όπως και για κάθε Μεσολογγίτισσα, Μεσολογγίτη ή κάθε Ελεύθερο Άνθρωπο οι μέρες αυτές είναι μέρες προσμονής, υπερηφάνειας, πάθους, σεβασμού και πάνω απ’ όλα ευγνωμοσύνης.

Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου το Σάββατο 20 Απριλίου και την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου τιμάει τους Ελεύθερους Πολιορκημένους!

Να ζει το Μεσολόγγι!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr