Αυλαία με γιορτή και βραβεύσεις για τον Αστέρα Μεσολογγίου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια γιορτή του Αστέρα, το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, το βράδυ, ρίχνοντας  με το πιο όμορφο τρόπο την αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου, μίας καθ όλα πετυχημένη χρονιά για την ομάδα μας.

Στη γιορτή μας παρευρέθηκαν σύσσωμη η διοίκηση του Αστέρα,το σύνολο των παικτών της ομάδας, οι προπονητές, φίλοι και χορηγοί της ομάδας μας. Ήταν μια όμορφη βραδιά που μας δόθηκε η ευκαιρία να ξαναζήσουμε τις καλές στιγμές της ομάδας μας με την προβολή όλων των φετινών γκολ, να βραβευθούν παίκτες της ομάδας μας, να κουβεντιάσουμε για ποδόσφαιρο και, τέλος, να απολαύσουμε το πλούσιο φαγητό και ποτό που είχε ετοιμάσει η διοίκηση για τη βραδιά αυτή.

Βραβεύθηκαν κατά σειρά οι:

Θανάσης Μωραϊτης, από τον ταμία της Διοίκησης κ. Κώστα Νούλα, ως ο MVP ποδοσφαιριστής του Αστέρα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μανώλης Φτούλης, από τον Γενικό Αρχηγό του Αστέρα κ. Μελέτη Πατρινό, ως ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ντάνιελ Μιχάι, από τον κ. Ιωάννη Μυλωνά, φίλο του Αστέρα, για το ομορφότερο γκολ της φετινής αγωνιστικής περιόδου που πέτυχε στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Α.Ο. Πενταλόφου, μέσα στο γήπεδο της Πενταλόφου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνθηκαν στους χορηγούς της ομάδας που μέσα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, στηρίζουν τον Αστέρα και δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Τέλος, έγινε ένας σύντομος απολογισμός για την προηγούμενη χρονιά και τέθηκαν κάποιοι στόχοι για την επόμενη.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, η πλειοψηφία του βασικού κορμού των παιχτών της ομάδας που τέλειωσε το φετινό πρωτάθλημα έχει δηλώσει ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Έτσι, στόχος είναι η απόκτηση κάποιων κυρίως νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μέσα στο καλοκαίρι, που θα συμπληρώσουν το υπάρχων δυναμικό, έτσι ώστε να φτιαχτεί ένα αξιόμαχο σύνολο, πάντα όμως σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ της ομάδας που θα έχει τον πρώτο λόγο.

Η βραδιά κύλισε στη συνέχεια με φαγητό και ποτό, χαλαρή συζήτηση και πηγαδάκια αλλά και πολλά πειράγματα μεταξύ των παραβρισκόμενων.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr