Τάσος Σταμάτης: «Δυστυχώς μια όμορφη πορεία έφτασε στο τέλος»

Την λύση της συνεργασίας του με τον «Λέων Μεσολογγίου» ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο μέχρι πρότινος κόουτς της ομάδας Τάσος Σταμάτης, ο οποίος δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους παίκτες, αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης για την «τιμή» όπως αναφέρει που του έκαναν ώστε να είναι μέλος της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Δυστυχώς μια όμορφη πορεία έφτασε στο τέλος. Έτσι σήμερα τελείωσε και η συνεργασία μου με τον Λέων Μεσολογγίου. Ένας χρόνος με σημαντικά βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα παρά τα συνεχή προβλήματα. Το πώς και γιατί και τους λόγους της μη συνεργασίας μας για την καινούργια σεζόν δεν είναι της παρούσης να αναφέρω.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους παίκτες της ομάδας που αγωνίστηκαν κάτω από τις οδηγίες μου, για τη πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και με την καθημερινή δουλειά μαζί τους σίγουρα έγινα καλύτερος.

Τους λίγους συνεργάτες και φυσικά όλο το Δ.Σ. της ομάδος ιδιαίτερα όμως τον Σπύρο Διαμαντόπουλο για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και για την τιμή που μου έκαναν να είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Άφησα τελευταίο στις ευχαριστίες τον Παναγιώτη Σαμαλέκο  ο οποίος μας έλυνε όλα τα προβλήματα άμεσα και απορροφούσε όλους τους κραδασμούς στις λίγες άσχημες στιγμές μέσα στη χρονιά . Καλή συνέχεια στην ομάδα, εύχομαι να επιτύχει τους στόχους της σε όλα τα επίπεδα».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr