Η στέψη και η φιέστα της πρωταθλήτριας ΑΕΜ.. Πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Στέψη για την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 2018 – 2019 ΑΕ Μεσολογγίου την Τετάρτη 12 Ιουνίου το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, με τους κανονιέρηδες να πανηγυρίζουν το 13ο πρωτάθλημα Αιτωλοακαρνανίας στην ιστορία τους.

Πριν την στέψη προηγήθηκε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΜ και την ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου, με τους κανονιέρηδες να είναι οι νικητές με σκορ 4-0 χάρη σε δυο τέρματα του Βασιλογιάννη και δυο του Τσιούνη.

Την απονομή των μεταλλίων στους πρωταθλητές έκανε το μέλος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Κανταρέλος, ενώ το κύπελλο απένειμε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Διονύσης Βισβίκης.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορταζ από την φιλική αναμέτρηση, την απονομή και τους πανηγυρισμούς..

Υγ. Θερμή παράκληση όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει για οποιοδήποτε λόγο κάποια από τις παρακάτω φωτογραφίες, να σεβαστεί την δουλεία μας και να μην αφαιρέσει το λογότυπο το οποίο τοποθετούμε χαμηλά ώστε να μην αλλοιώσουμε την φωτογραφία..

Σας ευχαριστούμε πολύ, η συντακτική ομάδα του www.aitosports.gr.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr