Με απόλυτη επιτυχία η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές για τον Χ.Τρικούπη (pics)

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων – εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Μεσολογγίου η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση και αναδείξει νέου Διοικητικού Συμβούλιου για την ομάδα του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης.

Το παρών έδωσαν φίλοι της ομάδας του Μεσολογγίου, Νέα και Παλιά μέλη του διοικητικού συμβουλίου ο πρωην προεδρος της ομαδας κ. Δημήτρης Ρεπασος καθώς και ο πρόεδρος της ΑΕ Μεσολογγίου κ. Μιχάλης Μπιλάλης.

Στον πρόλογο της η πρόεδρος της ομάδας κ.α Βασιλική Μπελούκου αναφέρθηκε στις Ακαδημίες και τα αλλά αγωνιστικά οκτώ (8) τμήματα του συλλόγου (Στίβος – Ενόργανη – Ρυθμική – Βόλεϊ κ.λ.π) στην δουλεία που γίνεται και τα αποτελέσματα τα οποία σιγά σιγά αποτυπώνονται με την σταδιακή αύξηση των μικρών αθλητών στα εν λόγω τμήματα.

Όσον αφορά την ομάδα μπάσκετ των Ανδρών και την άκρως εντυπωσιακή πρώτη χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία με την συμμετοχή στα play – offs ανόδου και την πέμπτη (5) θέση, όπως ανέφερε στόχος και της Νέας διοίκησης που θα προκύψει είναι να μηδενίσει το κοντέρ πάνω όμως στις ίδιες βάσεις που μέχρι σήμερα έχουν φέρει τον σύλλογο σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Δεν περισσεύει κάνεις σας θέλουμε όλους διπλά μας.

Αναφέρθηκε στην ανανέωση του διοικητικού συμβουλίου λόγω και τον αποχωρήσεων των κ.κ Σπανού, Σαπλαούρα και Κωνσταντίνου Τσώλου, με τους κ.κ Μαστροκώστα, Μπάκα και Βεζύρη να μπαίνουν στο νέο διοικητικό σχήμα ενώ σε εκκρεμότητα είναι και η είσοδος ενός ακόμα μέλους το οποίο και κατά το παρελθόν είχε διατελέσει μέλος του συλλόγου.

Για το τέλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τις οικονομικές «τρύπες» που υπήρξαν λόγω μη τήρησης συμφωνιών κατά την διάρκεια της χρονιάς οι οποίες όμως καλύφθηκαν από νέους χορηγούς, για τις επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν χορηγικά ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ όπως είπε ενδεικτικό της προβολής που έχει αποκτήσει ο σύλλογος είναι ότι υπάρχουν συζητήσεις για το brand name – αλλαγή ονόματος της ομάδας από εταιρία της οποίας ο ιδιοκτήτης έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι ο οποίος όμως μετά τις συζητήσεις κατέληξε ότι θα συνδράμει της προσπάθειας χωρίς να προχωρήσει σε καμία αλλαγή προς το όνομα του συλλόγου το οποίο θα παραμείνει ως έχει, Γυμναστικός Σύλλογος Χαρίλαος Τρικούπης. Για να καταλήξει ότι είναι αισιόδοξη και πιστεύει ότι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά.

Τον λόγο πήρε εν συνεχεία ο ταμίας της ομάδας κ. Γιώργος Παγούρας ο οποίος ανέφερε ότι αυτή την στιγμή οι μόνες υποχρεώσεις που υπάρχουν έχουν να κάνουν με την καταβολή του μισθού του Μαΐου προς τους παίκτες, κάτι το οποίο θα γίνει τις επόμενες ημέρες που περιμένουν την εξόφληση κάποιων χορηγιών. Σε ερώτηση που του έγινε ως αφορά που έφτασε οικονομικά η φετινή χρονιά απάντησε ότι το ποσό είναι στις 247 χιλιάδες ευρώ και περιλαμβάνει όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ακολούθησαν ερωτήσεις προς την πρόεδρο της ομάδας για την πρόοδο των συζητήσεων με τον Ντίνο Καλαμπάκο τους στόχους και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, με την κ.α Μπελέκου να εμφανίζεται αισιόδοξη όσον αφορά την έκβαση των συζητήσεων με τον πολύπειρο κόουτς, την απάντηση του οποίου περιμένουν αύριο Παρασκευή, ώστε και με βάσει ότι δεν θα υπάρξει κάποια ανατροπή την τελευταία στιγμή να ξεκινήσει και άμεσα ο προγραμματισμός. Στόχος όπως επανέλαβε είναι η καθιέρωση της ομάδας την Α2 Εθνική Κατηγορία.

Αμέσως μετά ακολούθησαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας με 2ετή θητεία, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ώρες από τον σύλλογο του Μεσολογγίου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr