Στο Μεσολόγγι και στο «yes we camp» ο Κωνσταντίνος Περγαντής Mental Trainning του Στέφανου Τσιτσιπά (pic)

Για το τέλος άφησαν τα καλύτερα οι διοργανωτές του «yes we camp» Γιώργος Πετσίνης και Γιάννης Ντζιβανάκης που πραγματοποιήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, καθώς προτελευταία ημέρα του camp είχε «θέμα» για μικρούς και μεγάλους.

Η ημέρα ξεκίνησε με το άθλημα της τοξοβολίας από τον σύλλογο Α.Σ Προαστείου Πατρών και τον προπονητή και πρόεδρο Νοτιοδυτικής Ελλάδος Παναγιώτη Καζούρα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αθλητών, καθώς επρόκειτο για κάτι καινούργιο γι αυτούς αλλά και γενικότερα για τα Αιτωλοακαρνάνικα δεδομένα.

Η αυλαία έπεσε με την ομιλία του Κωνσταντίνου Περγαντή MSC αθλητικού ψυχολόγου και Mental Trainer του Στέφανου Τσιτσιπά προς τους γονείς με τίτλο «Η ολόπλευρη υποστήριξη των νεαρών αθλητών στην αθλητική τους προσπάθεια από τους γονείς και τους προπονητές τους».

Αν μη τι άλλο ήταν μια ημέρα που άφησε θετικές εντυπώσεις και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους δίνοντας δύναμη στους διοργανωτές για το επόμενο «yes we camp» , που μοιάζει να γίνεται θεσμός στην περιοχή μας.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από τον φακό του www.aitosports.gr.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr