Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τον Γ.Σ Χαρίλαο Τρικούπη (pics)

Τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει τον σύλλογο για δευτερη χρονιά στο πρωταθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα (11/9) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου η ομάδα του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον ιερέα Παναγιώτη Χειμώνα, ο οποίος έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια ιδιαίτερα «γουρλής» για τον συλλόγου της Ι.Π Μεσολογγίου.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του συλλόγου κ.α Βασιλική Μπελέκου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ την δημοτική αρχή εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ.α Περσεφώνη Μελαχρή, ο Αντιδήμαρχος Θεμάτων Πρόνοιας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Νικόλας Καραπάνος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού κ.α Κωνσταντίνα Μαντζή, καθώς και η κ.α Λιάνα Καραγιάννη εκ μέρους του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π Μεσολογγίου.

Όλοι ευχήθηκαν στους καλαθοσφαιριστές της ομάδας και το προπονητικό επιτελείο υγεία και πολλές επιτυχίες, και όπως όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογος μέσα από «ευ αγωνίζεσθαι» να εκπροσωπεί και να διαφημίζει επάξια πανελλαδικά την πόλη του Μεσολογγίου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr