Πρεμιέρα αύριο στο κύπελλο με σπουδαίο παιχνίδι στο Νεοχώρι

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου στο Νεοχώρι κόντρα στον τοπικό Όμηρο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μεσολογγίου Γιώργος Ασπρογέρακας δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι στις υπηρεσίες των Πίτσι και Βαλενσιάν τα δελτία των οποίων δεν έχουν εκδοθεί ακόμα, ενώ κανονικά στην αποστολή θα είναι οι Κένζι και Χουάν Πάμπλο τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν.

Ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή του Γιάννη Κοντογιάννη, με τον ποδοσφαιριστή στην τελευταία προπόνηση να νιώθει ψηλά στο δεξί πόδι κάποιες ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να αποχώρηση από αυτή.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι και για τους δυο μονομάχους, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τη νέα χρονιά από εκεί που την άφησαν πέρσι. Να θυμίσουμε ότι την περσινή χρονιά οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στις 29 Μαΐου στο γήπεδο Νεοχωρίου όπου ο Όμηρος για την 6η και τελευταία αγωνιστική των play – offs φιλοξένησε την ομάδα του Μεσολογγίου η οποία επικράτησε με σκορ 2-1 σε έναν αγώνα που έκρινε και τον πρωταθλητή Αιτωλοακαρνανίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Εκτός αυτού η μοίρα έφερε και τους δυο περσινούς φιναλίστ του θεσμού αντιμέτωπους μόλις στην πρώτη αγωνιστική, καθώς στις 10 Απριλίου στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον τελικό του περσινού κυπέλλου με την ομάδα του Νεοχωρίου να στέφεται Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας καθώς επικράτησε με σκορ 2-1.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος, Αλεξόπουλος και Βασιλόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα κυπέλλου για το Σαββατοκύριακο 14-15/9:

Σάββατο ώρα 16:30

Γήπεδο Νεοχωρίου: Όμηρος Νεοχωρίου – ΑΕ Μεσολογγίου

Γήπεδο Δοκιμίου: Απόλλων Δοκιμίου – ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου

Κυριακή ώρα 16:30

Γήπεδο Πενταλόφου: ΑΟ Πενταλόφου – Ναυπακτιακός Αστέρας

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr