Χ.Τρικούπης: Δυνατό φιλικό με Κόροϊβο, μαθαίνει αντίπαλο στο κύπελλο

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας χρονιάς και των επίσημων υποχρεώσεων θα δώσει σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στην Αμαλιάδα κόντρα στο τοπικό Κόροϊβο η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Αναμφίβολα πρόκειται για το πιο δυνατό φιλικό μέχρι σήμερα για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, κόντρα σε έναν αντίπαλο που αν και άργησε να ξεκινήσει το χτίσιμο του ροστερ φέτος, προχώρησε σε άκρως εντυπωσιακές κινήσεις και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να είναι από τις ομάδες που την φετινή χρονιά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α2.

Εκτός από το φιλικό σήμερα η ομάδα του Μεσολογγίου αναμένεται να μάθει και την ομάδα που θα αντιμετωπίσει για την 2η αγωνιστική της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς σήμερα διεξάγεται η 1η αγωνιστική του θεσμού με την νικήτρια ομάδα του ζευγαριού ανάμεσα σε Α.Σ Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας – ΑΣΕ Δούκα να είναι αυτή που θα βρεθεί στο δρόμο του Χαρίλαου Τρικούπη σε εκτός έδρας παιχνίδι την προσεχή Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr