Οι 15 ομάδες που πήραν την πρόκριση στο κύπελλο και οι εκκρεμότητες

Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 21-22/9 η Α΄φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της Α΄φάσης απομένουν ακόμα δυο αναμετρήσεις, Παναιτωλικός - ΑΟ Σκουτεράς στις 25/9 και Ομόνοια ΚεχρινιάςΑστέρας Κυψέλης.

Αναλυτικά οι 15 ομάδες οι οποίες μέχρι σήμερα έχουν πάρει την πρόκριση, εκ των οποίων οι 13 προκρίνονται χωρίς αγώνα στην 3η φάση του κυπέλλου, ενώ για την 2η φάση του θεσμού θα πραγματοποιηθεί μόνο ένα παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Αγίου Δημητρίου και τον Αστέρα Καμαρούλας.

ΑΕ Μεσολογγίου, Απόλλων Δοκιμίου, Ναυπακτιακός Αστέρας, Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος, Άρης Αιτωλικού, Εθνικός Γουριάς, ΑΕ Ευηνοχωρίου, ΑΕ Λεσινίου, Απόλλων Θέρμου 1957, ΑΟ Ρηγανά, Αστέρας Καμαρούλας, Αμβρακικός Λουτρού, Νέος Αμφίλοχος, ΑΕ Αγίου Δημητρίου, ΠΑΟ Αγρινίου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr