Χ.Τρικούπης: Έτοιμος για την πρεμιέρα με την Ελευθερούπολη

Με δυο προπονήσεις μια την Πέμπτη και μια σήμερα Παρασκευή πριν την αναχώρηση ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της 1η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας κόντρα στην Ελευθερούπολη.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος και οι συνεργάτες δεν μπορούν για ακόμα ένα παιχνίδι να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Γιάννη Σαχπατζίδη, με τους υπόλοιπους ένδεκα να είναι κανονιά στην θέση του τεχνικού τιμ.

Βασικό ζητούμενο στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου αποτελεί η διαχείριση της κούρασης τόσο από το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα Πανιώνιο καθώς και του σημερινού ταξιδίου, γι αυτό και η ομάδα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα στην πόλη της Καβάλας όπου και θα διανυχτερεύσει ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

Αμφίρροπο αναμένεται το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, καθώς μπορεί η ομάδα της Ελευθερούπολης να είναι πρωτοεμφανιζόμενη στο πρωτάθλημα της Α2, οι μεταγραφικές όμως κινήσεις του καλοκαιριού, σε συνδυασμό και την δυναμική της έδρας, συνηγορούν ότι θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Πουρσανίδης Κ., Λότρος και Αγραφιώτης.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας:

Ανατόλια - Κόροιβος Αμαλιάδας

Καρδίτσα - Παγκράτι

ΑΟ Αγρινίου - Ψυχικό

Διαγόρας Δρυοπιδεων - Δάφνη Δαφνιού

Ολυμπιακός - Τρίτων

ΓΣ Ελευθερούπολη – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Απόλλων Πάτρας - Φίλιππος Βέροιας

Αμύντας - Οίαξ Ναυπλίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr