ΑΕΜ: Λύση συνεργασίας με δυο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία με Λευκίμμη

Σε λύση της συνεργασίας με δυο ποδοσφαιριστές προχώρησε μέσα στην εβδομάδα η ομάδα της ΑΕΜ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του aitosports.gr.

Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα του Μεσολογγίου ο πολύπειρος επιθετικός Δήμος Γαβρίνας και ο νεαρός μέσο αμυντικός Κωνσταντίνος Ευθυμίου, αμφότεροι είχαν συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας όπου και έλυσαν την συνεργασίας τους.

Στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων μετά και τις τελευταίες αποδεσμεύσεις υπάρχει κινητικότητα για περεταίρω ενίσχυση του εμψύχου δυναμικού, χωρίς όμως μέχρι αυτή την ώρα να έχει προκύψει κάτι που θα μπορούσε να αναφερθεί.

Η προετοιμασία συνεχίζεται καθημερινά με αμείωτους ρυθμούς για την ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα Παρασκευή με μεσημεριανή προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού κόντρα στην Λεκίμμη στις 14:00.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr