Καλωσόρισε Μάρκοβιτς, από σήμερα στην Καρδίτσα ο Χ.Τρικούπης! (vid)

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει του αυριανού παιχνιδιού στην Καρδίτσα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η αποστολή της ομάδας του Μεσολογγίου αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι με προορισμό την Καρδίτσα όπου και αναμένεται το βραδύ να διανυχτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλική πόλης.

Ο κόουτς της ομάδας Ντίνος Καλαμπάκος και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να υπολογίζουν για ακόμα ένα παιχνίδι στις υπηρεσίες του Γιάννη Σαχπατζίδη ο όποιος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της χρονιάς.

Όσον αφορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Μεσολογγίου Μίλαν Μάρκοβιτς τον οποίο και καλωσόρισε μέσα από ένα σύντομο βίντεο η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, είναι κανονικά στην αποστολή και η παρουσία του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή μιας και οι άνθρωποι της ομάδας αναμένουν την έκδοση του δελτίου του από την ΕΟΚ.

Στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα, ενώ θέλουν να δουν και σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μετά την απραξία των δυο εβδομάδων χωρίς επίσημο παιχνίδι.

Κατάμεστο αναμένεται αύριο το Νέο Κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας όπου θα ανοίξει τις πόρτες του για να πραγματοποιηθεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι, με την ομάδα της πόλης όλο αυτό το διάστημα να έχει απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας:

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

ΣΑΑΚ Ανατόλια – ΑΟ Τρίτων

ΑΣ Καρδίτσα – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

ΑΟ Αγρινίου - Φίλιππος Βέροιας

ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων - Οίαξ Ναυπλίου

Ολυμπιακός - ΑΟ Αμύντας

ΓΣ Ελευθερούπολης - Απόλλων Πάτρας

Κόροιβος Αμαλιάδας – ΑΕ Ψυχικό

ΑΟ Παγκρατιου – ΓΣ Δάφνη Δαφνίου

Το βίντεο καλωσόρισμα στον Μίλαν Μάρκοβιτς από την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη:

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr