ΑΕΜ: Έτοιμη για το Αιτωλοακαρνανικό ντέρμπι με τον Ναυπακτιακό στη Ναύπακτο (pics)

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Αιτωλοακαρνάνικο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

 

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, με τον τεχνικό επιτελείο της ομάδας να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών καθώς και ο Πασπαλιάλης ο οποίος αντιμετώπιζε κάποιες μικρό ενοχλήσεις θα είναι κανονικά στην αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Συγκέντρωση και υπομονή στο παιχνίδι, το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι ένα τοπικό γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικά σωματεία του νομού μας, ζήτησε από τους παίκτες του ο νεαρός τεχνικός της ομάδας του Μεσολογγίου Χρήστος Ζαπάντης, ο οποίος θέλει οι παίκτες του να αφήσουν πίσω την εντός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας με 3-1.

Από την άλλη η ομάδα της Ναυπάκτου προέρχεται από μια ισοπαλία εκτός έδρας στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη με σκορ 1-1, και θέλει οπωσδήποτε με την δυναμική που της δίνει η έδρας της να επιστρέψει στις νίκες, και να ανασάνει βαθμολογικά.

Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος τόσο από το Μεσολόγγι αλλά και τις γύρω περιοχές που θα βρεθεί το μεσημέρι της Κυριακής στη Ναύπακτο και το Παπαχαραλάμπειο γήπεδο, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε και την αποστολή για το Κυριακάτικο  παιχνίδι στη Ναύπακτο που απαρτίζεται από τους:

Γεωργούση, Γράβαλο, Δούρο, Κολοβάκη, Κοντογιάννη, Κοντομήτσο, Λίτσο, Λούζι,  Μανιάτη, Μάντη, Ντζιμάνη,  Παλιάτσα, Παναγιωτόπουλος Π., Πασπαλιάρης, Πιστιόλης, Σωτηρόπουλος,  Φονταλής, Χάρπερ, Κουμπαρούλης.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο Παπαχαραλάμπειο γήπεδο Ναυπάκτου με ώρα έναρξης στις 15:00 είναι οι κ.κ Αθανασίου , Μάνος και Νούσιας του συνδέσμου Άρτας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής:

4ο όμιλος 10η Αγωνιστική 24/11/2019

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Ναυπακτιακός Αστέρας - ΑΕ Μεσολογγίου

Σούλι Παραμυθιάς - Τηλυκράτης Λευκάδας

Αστέρας Ιτέας - ΑΕ Λεκίμμης

Αναγέννηση Άρτας - Μακεδονικός Φούφα

ΠΑΣ Πρέβεζα - ΑΟ Ανατολή

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου - Θιναλιακός

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης - Απόλλων Ευπαλίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr