Μια ακόμα ήττα στις καθυστερήσεις για την ΑΕΜ

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ΑΕΜ το μεσημέρι της Κυριακής στην Λευκάδα από τον Τηλυκράτη στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

 

Η ομάδα του Μεσολογγίου ήταν αυτή που πηρέ κεφάλι στο σκορ στο 16΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργούση, το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή στην περιοχή από τον Καταγή 0-1.

Οι γηπεδούχοι με την έναρξη του δεύτερου μέρους θα καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια όταν στο 49΄ο Τσόφλιος με κεφαλιά θα κάνει το 1-1.

Στο 86΄ και το 89΄ η ΑΕΜ με τους Γράβαλο και Γεωργούση σε δυο ανεπανάληπτα τετ τα τετ δεν θα μπορέσει να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παναγιωτίδη να κρατάει το ισόπαλο αποτέλεσμα με εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ο άγραφος νομός του ποδόσφαιρου που λέει όταν δεν βάζεις γκολ το δέχεσαι για ακόμα μια φορά θα επιβεβαιωθεί. Στο 90+ ο Φράγκος θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή με τον Θώδη με κοντινή κεφαλιά να δίνει τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του 2-1.

Μεγάλος άτυχος του παιχνιδιού ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μεσολογγίου Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος ο οποίος στα μισά του δεύτερου μέρους σε μια διεκδίκηση της μπάλα με τον Καταγή θα χτυπήσει στο κεφάλι με αποτελέσματα να χάσει τις αισθήσεις του για λίγο, και εν συνεχεία να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Νικόπουλος, Μιχαλάς και Σερίφης.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Παναγιωτίδης, Μπελεβώνης, Καταγής Σ., Θώδης, Κολοβός, Τόσκα, Τσέλαι (90+ Μπαλί), Περιστέρης, Τσόφλιος, Καταγής Γ. (Ντόβας), Μαστραντωνάκης (46΄Φράγκος).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Μανιάτης, Πασπαλιάρης, Παναγιωτόπουλος Κ.(Φονταλής), Παναγιωτόπουλος Π. (87΄Παλιάτσας), Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (85′ Κολοβάκης), Λίτσος,  Γεωργούσης,  Κοντομήτσος, Χαρπερ (35΄ Γράβαλος).

Στοιχεία ρεπορτάζ | Photo | lefkadapress.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr